Delia e însărcinată? Vedeta, surprinsă la un centru de fertilizare in vitro

Delia se pregăteşte să devină mămică. Se pare ca vedeta îşi doreşte mai mult ca oricând să aibă un copil, mai ales că aceasta a fost surprinsă la un centru de fertilizare in vitro.

Marţi seara, în jurul orei 18.00, solista a fost dusă de şoferul ei la o clinică de fertilizare din buricul Capitalei, unde a poposit aproximativ 30 de minute, potrivit click.ro.

Delia a putut fi cu greu recunoscută de către fani. Era îmbrăcată sport, nemachiată şi cu părul prins. Aceasta s-a dus la un centru de fertilizare in vitro de pe strada Polonă, din Bucureşti.

Mama Deliei recunoaşte că fiica ei urmează tratamente de specialitate

Contactat de click.ro, Răzvan Munteanu, soţul Deliei, a confirmat că un bebeluş se află în planul lor: „În momentul acesta lucrăm la copil, ne dorim foarte mult, dar nu avem probleme care să necesite tratamente de specialitate. Poate Delia s-a dus acolo la vreo prietenă”.

Mama Deliei, solista de muzică populară Gina Matache, a dat-o de gol pe fiica ei că încearcă astfel de proceduri.

„În tinereţe rămâneam însărcinată şi dacă beam apă, însă Delia nu poate. Îţi dai seama că nu am făcut tratamente cum încearcă ea acum… şi nu se poate, nu vezi? Pe vremea aia nu erau aşa, d-astea. S-a săturat şi ea să fie întrebată când face un copil”, a mărturisit Gina Matache în februarie, anul trecut, la emisiunea „Răi, da’ Buni”, de la Antena Stars.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.