Mihai Bendeac a fost speriat de un magician din Malaesia

mihai bendeac

Comediantul şi omul de televiziune Mihai Bendeac a fost speriat de un magician. Mentalist și magician, Andrew Lee, din Malaesia, reușește duminică, de la ora 20.00, la Antena 1, să îi înspăimânte pe cei trei jurați, folosind doar de un truc cu cărți de joc.

De Ziua Bărbatului, Bendeac face show la Prima TV

Lee le-a cerut lui Mihai Bendeac, care este de meserie actor, dar și lui Cheloo să îl ajute puțin – primul a trebuit să aleagă o carte, iar cel de-al doilea a fost responsabil cu amestecatul lor.  Iar dacă în mod normal un magician reușește să ghicească o carte și atât, Lee are o metodă mult mai interesantă.

Mihai Bendeac şi-a pierdut complet zâmbetul

”Când eu voi număra până la trei, Cheloo va arunca în aer cărțile, iar eu voi străpunge cu un cuțit cartea ta și o voi înfige în panoul pe care îl ții la pieptul tău”, i-a explicat Lee lui Mihai, care și-a pierdut complet zâmbetul.

Iar când credea că mai rău nu se poate, Lee și-a acoperit și ochii! ”Mihai, e foarte important, nu te îngrijora, nu am rănit pe nimeni niciodată. Asta pentru că e a doua oară când fac asta”, i-a mai spus înainte de a arunca lama.

Totul, duminică, de la ora 20

Cum s-a încheiat numărul magicianului Andrew Lee, telespectatorii pot vedea duminică, de la ora 20.00, la Antena 1.  Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.