Eurovision, Semifinala de la Timişoara. Aceştia sunt concurenţii calificaţi

eurovision

Selecția Națională Eurovision, semifinala a doua, de la Timişoara, a avut loc la Sala 2 a Teatrului Naţional „Mihai Eminescu”. Show-ul a fost transmisă în direct la TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional, TVR Moldova şi pe platforma TVR+.

Finalişti de la Eurovision, din capitala Banatului

Câștigătorii celei de-a două semifinale a Selecției Naționale sunt:

Jukebox feat Bella Santiago „Auzi Cum Bate”
MIHAI „Heaven”
RAFAEL „We Are One”

Juriul, format din Marian Ionescu, Ilinca Băcilă, Nicu Patoi, Liliana Ştefan și Viorel Gavrilă, a ales 3 dintre cele 12 melodii participante.

Eurovision timişorean cu portughezi autohtonizaţi

Show-ul a fost deschis de arădeanul de origine portugheză Ricardo Caria, care a cântat melodia câştigătoare la Eurovision 2017, „Amar Pelos Dois”, piesă care l-a transformat în câştigător pe Salvador Sobral.

Eurovision, semifinala timişoreană. Date şi ingrediente

Spectacolul a fost prezentat de Diana Dumitrescu şi Cezar Ouatu. Cei doi artişti au fost susţinuţi, din Camera Verde, de Dorina Talpeş, prezentator TVR Timişoara.

Pentru prima dată în istoria participării României la Eurovision, Selecţia Naţională are cinci semifinale, organizate în cinci oraşe unite în Anul Centenarului de tema alegerii reprezentantului ţării noastre la etapa internaţională a Concursului din 2018.

Înainte a fost Eurovision la Focşani, acum urmează semifinala de la Craiova

Prima semifinală a Selecţiei Naţionale a avut loc pe 21 ianuarie, la Focșani, iar câștigătorii sunt Alexia & Matei – „Walking On Water”, Echoes – „Mirror”, Eduard Santha – „Me Som Romales”.

Următoarele semifinale ale Selecţiei Naţionale vor avea loc la Craiova, pe 4 februarie, în Salina Turda, pe 11 februarie şi la Sighişora, în data de 18 februarie, în timp ce marea finală va avea loc în Capitală, la Sala Palatului, pe 25 februarie.

În acest an, Selecţia Naţională se desfăşoară sub sloganul „Eurovision uneşte România!“ Competiţia din anul 2018 va fi la Lisabona, în luna mai. 42 de țări s-au înscris în competiție.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.