Mircea Radu, Catalin Botezatu, Radu Mazare – negocieri cu Kanal D


Mircea Radu, fostul prezentator al emisiunii “Din dragoste” de la Antena 1, se afla in discutii avansate cu postul Kanal D, unde ar urma sa ia parte la un show inedit, relateaza Gardianul.

Este vorba despre o emisiune care va debuta in toamna, un show foarte complex, iar vedetele invitate vor avea nevoie de multa ambitie si determinare ca sa poata face fata formatului. Este posibil ca unele dintre ele sa-si doreasca sa participe la emisiune, dar sa le fie prea greu”, ne-a declarat o sursa despre proiectul pe care il pune la cale Dogan Media.

Pe langa Mircea Radu, exista o serie intreaga de alte nume care se afla momentan in tratative cu postul Kanal D. Printre ele se numara Lili Sandu, Radu Mazare, Anda Adam, Catalin Botezatu si Lili Fedorca. Multe dintre vedete sunt foarte aproape de semnarea contractului, iar daca vor bate palma, se vor angaja la o prezenta permanenta in cadrul show-ului.

Zavoranu si Lazarus, situatie incerta
Despre revenirea Oanei Zavoranu si a lui Luis Lazarus in grila de toamna nu s-a horatat inca nimic, situatia celor doi moderatori fiind subiect de dezbatere in cadrul conducerii televiziunii.

Unii manageri sunt de parere ca “Pact cu diavolita” ar trebui pastrata in grila, pentru ca inregistra audiente ridicate. Altii considera ca temperamentul vulcanic al Oanei Zavoranu le va aduce in continuare numai batai de cap.

Probabil intr-o incercare de a le forta mana celor de la Kanal D, Oana declara periodic ca este curtata de mai multe televiziuni, printre care Antena 1 si OTV, unde sotul ei Pepe prezinta un show impreuna cu Ramona Badescu.

Citeste totul aici

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.