Un fost medic l-a avertizat pe Michael asupra propofolului

Michael Jackson „cauta propofol si Dr. Allan Metzger a reusit aparent sa-l convinga sa nu il ia, explicandu-i acestuia cat de periculos era acest anestezic”, a declarat pentru revista People avocatul lui Metger, Harlan Braun, anunta MSNBC.

„In aparenta, Jackson cauta o modalitate de a cumpara propofol si pe cineva care sa i-l administreze”, arata People.com, citandu-l pe avocatul fostului medic al starului.

Dr. Allan Metzger, un reumatolog din Los Angeles, de asemenea specializat in medicina interna, a fost in vizita acasa la Michael Jackson in luna aprilie a acestui an, a declarat Harlan Braun.

Jackson, care fusese pacientul lui Metzger in anul 2003, i-a mai cerut acestui medic si sfaturi privind nutritia si imunizarea copiilor sai, sustine Braun. Avocatul confirma ca medicul din LA este unul dintre cei patru, in ale caror documente medicale anchetatorii cauta probe pentru o eventuala omucidere a lui Michael.

Exista declaratii conform carora anchetatorii cred ca lui Jackson i-a fost administrat propofol in noaptea dinaintea mortii de catre medicul personal, Conrad Murray… citeste in continuare pe MSNBC aici

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.