"Revista presei" cu Radu Cazan, out!


Gardianul: La o zi dupa ce a devenit oficiala scoaterea din grila a emisiunii “Revista presei”, realizata de Radu Cazan, mai multi jurnalisti contactati de noi si-au exprimat dezamagirea in legatura cu decizia luata de conducerea postului Antena 3.

Astfel, Ioana Lupea, redactor-sef adjunct la Evenimentul Zilei, isi arata aprecierea fata de produsul la care Intact a renuntat recent, si spune ca era o revista a presei echidistanta: “De fiecare data cand urmaream aceasta emisiune, urmaream o revista a presei profesionista, echilibrata, impartiala si relevanta. O emisiune din care oamenii puteau sa-si faca o idee clara in legatura cu subiectele de a doua zi din ziare”.

David Alexandru, redactor-sef la ziarul Ring, este de parere ca disparitia de pe post a “Revistei presei”, de Radu Cazan, reprezinta o pierdere pentru Antena 3. “Din punctul meu de vedere, era singura emisiune de revista presei care era facuta exact asa cum trebuie sa fie o emisiune de acest gen. Simpla, la obiect, cu un stil inconfundabil, 100% profesionista. Te punea la curent cu ceea ce urma sa vezi a doua zi in presa scrisa. Fara a include frustrari personale si comentarii neavenite. Este o mare pierdere scoaterea acestei emisiuni din grila Antenei 3”.

Ciutacu: «O emisiune buna, o voce inconfundabila»
Si Victor Ciutacu, redactor-sef la Jurnalul National si fost coleg de trust cu Radu Cazan, face comentarii pozitive despre emisiunea lui Cazan: “O emisiune buna, o voce inconfundabila, usor apocaliptica insa„.

Citeste totul aici

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.