Carmen Tănase și Horia Brenciu, invitați la Happy Day

Carmen Tănase și Horia Brenciu vor fi prezenţi la Happy Day. În ediția de luni, 26 septembrie, de la 8.00, Criss, Vlad, Rapha și Carmen Brumă pregătesc o ediție cu invitați de seamă și dezvăluiri emoționante, plus informații prețioase pentru un stil de viață echilibrat și rafinat.

Carmen Tănase gătește ca la mama acasă o mâncare delicioasă: pui cu prune. Care este povestea acestei rețete pe care prepară Carmen, dar și ce amintiri o leagă pe actriță de copilărie, telespectatorii vor afla la Happy Food by Vlad.

La Happy Play, Horia Brenciu vorbește despre pasiunea lui, muzica, și dezvăluie care este unul dintre cele mai mari visuri ale sale.

Dr. Clara Alexandrescu povestește la Happy Med by Carmen Brumă care sunt cauzele oboselii cronice și cum ne afectează calitatea vieții de zi cu zi.

Criss merge în vizită la Band of Creators și discută cu designer-ul Larisa Dragna despre tendințele vestimentare din această toamnă. La Happy Style, telespectatoarele vor afla cum să își aleagă outfit-ul potrivit în funcție de personalitate, siluetă și trenduri din fashion.

La Happy Book, Criss și Vlad prezintă lucruri mai puțin știute despre unul romanul “Jane Eyre”, de Charlotte Brontë.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.