James Levine dă în judecată The Metropolitan Opera din New York

james levine

Celebrul dirijor James Levine dă în judecată The Metropolitan Opera din New York. Evoluţia are loc după ce Levine a fost acuzat de agresiuni sexuale. Valoarea despăgubirilor este uriaşă.  Este vorba de peste 4 milioane de dolari, informează AFP, via Mediafax.

Procesul a fost intentat joi, la o instanţă din New York. Levine cere despăgubiri de peste 4 milioane de dolari şi acuză instituţia că vrea să îi distrugă moştenirea muzicală.

Metropolitan Opera l-a concediat pe James Levine

The Metropolitan Opera l-a concediat pe dirijor după ce, în urma unei anchete interne care a durat trei luni, s-a stabilit că există „dovezi credibile că Levine a săvârşit abuzuri sexuale şi a avut un comportament de hărţuire”. Mai mulţi muzicieni care i-au fost studenţi l-au acuzat pe Levine de comportament sexual nepotrivit.

The Met, care a fost criticată pentru faptul că ar fi reacţionat prea lent la aceste acuzaţii, a transmis, joi, într-un comunicat de presă: „Este şocant că domnul Levine refuză să îşi asume resposabilitatea pentru faptele sale şi, în schimb, a decis astăzi să atace Met cu un proces, cu acuzaţii pline de minciuni”.

Michael Douglas recunoaste: “Sint devastat de comportamentul fiului meu”

One thought on “James Levine dă în judecată The Metropolitan Opera din New York

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.