Max Dragomir a cantat un medley demn de Cartea Recordurilor: 20 de hituri in 3 minute

Max Dragomir, prezentatorul emisiunii Bingo Romania, difuzata in fiecare duminica, de la ora 22.00 ACASA, a venit insotit de band-ul lui Smashed Mosquito la Alarma ProFM.

Matinalii DJ-i ProFM, Gicu si Nicolai l-au asteptat cu multe intrebari dar si pregatiti sa-l asculte pe Max, pe care ascultatorii ProFM l-au urmarit evoluind la Vocea Romaniei. Ei au cantat primul lor single, Dream Away,  si a spus ca spera ca in aceasta toamna sa adune materiale frumoase pentru un prim album.

image

Si ca o surpriza pentru Dj-ii ProFM, Max a cantat un medley incredibil, numai bun de inscris in Cartea Recordurilor: 20 de hituri si romanesti si straine, in doar 3 minute, printre care si Macarena, Tot mai sus, Who let the dogs out,  Poker face, Let it be, O fata singura in noapte, Dream girl si multe altele.

image

Max a povestit ca e foarte incantat de emisiunea pe care o prezinta alaturi de Nicoleta Luciu la ACASA, mai ales ca la Bingo Romania dam bani multi telespectatorilor nostri dar si o masina in fiecare saptamana. Suntem la a 5-a editie si ne intelegem extraordinar, si ma bucur ca lucram impreuna, a declarat invitatul DJ-ilor ProFM. Si pentru ca nu s-a putut desparti oricum de Gicu si Nicolai si de ascultatorii ProFM, Max a mai cantat o piesa live, incheind cu Walking in Memphis (Marc Cohn).

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.