Cabron a povestit la Alarma cum s-a implicat in campania ProFM Cautatorii de Comori, la Costinesti

Gicu si Nicolai au diminetile pline la Alarma ProFM cu invitati unul si unul. Ieri dimineata, DJ-ii ProFM s-au distrat nu cu unul, ci cu trei invitati. Cabron a sosit la ProFM insotit de Boier Bibescu, care si-a sarbatorit ziua de nastere si de Yoni. Ei au cantat trei piese live, prima fiind PaRap,” o melodie care îi vizează pe cei care nu mai pun preț pe curaj, onoare și respect”, care vorbeste si despre toti artistii rap din Romania, despre mesajele lor.

image

Ascultatorii ProFM au auzit intr-o versiune unplugged “Frunzele si Iarba”, dar si “Iarna pe val” si au aflat ca artistul planuieste sa scoata o piesa impreuna cu Dj-ul ProFM Gicu, alias Gojira.

image

In plus au cantat si varianta adaptata a hitului Iarna pe Val  Vara pe Val, adaptare facuta de Cabron special pentru Campania ProFM – Cautatorii de Comori, care se desfasoara in aceasta vara la Costinesti, unde ProFM Baga Mare cu DJ-ii Madalina Vintila, GreeG si Onuc.

Cabron s-a laudat ca stie multe despre aceasta actiune, la care efectiv a pus umarul, lopata si sufletul.” Pai vezi, nu uita ca eu am cautat primul comoara, au curs toate apele pe mine pe plaja. In plus am fost impreuna cu Antonia, Cori

image

na si What’s Up, dar iti dai seama ca noi doi am muncit cel mai mult, ele au stat, nu au facut nimic” , spune Cabron cu naduf.

Acultatorii ProFM trebuie sa stie ca artistii nu au muncit degeaba si, daca in aceasta vara merg la Costinesti, sunt invitati sa caute si ei comorile ProFM. Pana acum s-au castigat o vacanta dubla de 7 zile in Grecia, tablete si laptop-uri, iar surprizele continua.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.