Bryan Cranston – actorul din serialul “Breaking Bad – Pe cai gresite” – isi construieste cea mai moderna casa eco

Bryan Cranston, protagonistul serialului “Breaking Bad – Pe cai gresite” disponibil pe voyo.ro, se implica activ in  construirea noii sale case eco. Actorul este un mare sustinator al cauzelor ecologiste, iar impreuna cu sotia lui, actrita Robin Dearden, si o echipa de constructori, ingineri si ecologisti au inceput lucrul la una din cele mai ingenioase case “verzi”.

Cladirea va fi construita peste un fost bungalow chiar pe malul marii, in California, statul american natal al actorului. Numele casei, “3 Palmieri”, provine de la cei 3 palmieri care se afla pe terenul peste care casa va fi construita.image “Eu si sotia mea vrem sa combinam utilul cu esteticul. Vrem sa aratam lumii ca o casa ecologica nu este egala cu imposibilitatea de a duce un stil de viata modern. Vom sti ca “3 Palms” este minunata atunci cand prietenii ne vor intreba uimiti: ‘Aceasta chiar este o casa eco?’ ” a spus actorul.

Casa, care va contine 3 dormitoare , va implementa numeroase tehnologii dedicate protectiei mediului, precum reciclarea apei de ploaie, folosirea becurilor LED, instalarea unor panouri fotovoltaice, incalzirea solara a apei, izolare termica si bineinteles utilizarea materialelor reciclabile.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.