MasterChef: Astazi, la Pro TV, vedetele se afla fata-n fata cu fosti concurenti

Pro Tv difuzeaza cea de-a cincea editie “MasterChef – Proba celebritatii” luni, 18 noiembrie, de la 20.30. Vedetele ramase in concurs se vor intalni fata in fata cu fosti concurenti ale primelor doua sezoane “MasterChef” si vor incerca sa le egaleze talentul in bucatarie.

thumb_vedetele-de-la-masterchef-proba-celebritatii-fata-in-fata-cu-fosti-concurentiAsa se face ca Sidia Sissoko, Mimi Nicolae, Andreea Moldovan, Victor Nemes, Alex Hora, Alex Petricean si Bogdan Alexandrescu se vor intoarce in bucataria Masterchef si vor gati, lansand  o provocare vedetelor aflate in competitie.

Emotiile isi vor gasi si ele locul in aceasta editie, mai ales ca pentru fostii concurenti revenirea in bucataria MasterChef este intotdeauna prilej de bucurie, dar si de nostalgie. ”Intotdeauna ma simt extraordinar de bine in acest studio”, marturiseste Alex Petricean, cunoscut drept D’Artagnan dupa participarea la ”MasterChef”. ”Sunt foarte recunoscator sansei care mi-a fost oferita”, a mai spus el. ”Revenirea in platou, ca de fiecare data, e foarte tare, te incearca tot felul de sentimente, amintiri”, e de parere si Bogdan ”Dexter” Alexandrescu.thumb_vedetele-de-la-masterchef-proba-celebritatii-fata-in-fata-cu-fosti-concurenti_4

Ma intorc cu mare drag intotdeauna pe platourile de la MasterChef”, adauga si Mimi Nicolae, ”am aceleasi emotii de fiecare data.” La randul lui, Alex Hora crede ca ”e o nebunie sa fii inapoi aici, sa vezi platoul, sa vezi vedetele-de-la-masterchef-proba-celebritatii-fata-in-fata-cu-fosti-concurenti_1bucataria, regasesti aici tot ce ai trait in acele doua luni de MasterChef.”

Fiecare dintre ei va retrai adrenalina gatitului la ”MasterChef”, numai ca de data aceasta preparatul special cu care fiecare dintre ei se va prezenta nu va fi jurizat, ci va fi dat drept model si sarcina de lucru pentru vedetele din concurs.

Pacha Man, cel care saptamana trecuta a obtinut avantajul in proba Cutia Misterelor are acum posibilitatea sa aleaga ce sa gateasca fiecare in parte si sa transforme astfel situatia in favoarea sa. Daca va reusi, ce preparate va alege pentru colegii sai si, mai ales, cine va intra la Testul sub presiune si cine va pleca acasa, veti afla luni seara de la 20.30.

Mai mult decat atat, editia va aduce inca o proba in deplasare, la munte, proba care vine la pachet cu mult neprevazut. Veti descoperi in ce conditii trebuie sa gateasca cele doua echipe – rosie si albastra – pentru cate persoane, dar si cum vor face fata vedetele provocarii lansate de jurati, care vor face si eliminari si in aceasta editie.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.