Garantat 100%: Adelin Petrişor faţă în faţă cu Cătălin Ştefănescu

Duminică, de la miezul nopţii, la TVR 1, TVR HD şi TVR+, Cătălin Ştefănescu stă de Adelin si Catalin_9055vorbă cu jurnalistul de război Adelin Petrişor despre Ţara cu un singur gras.

A făcut interviuri cu celebrităţi, de la Yasser Arafat şi Beniamin Netanyahu, până la motociclistul Valentino Rossi sau la secretarul general al NATO. A fost premiat în mai multe rânduri pentru reportajele sale. E „posesor” de blog personal şi autor al unor cărţi. Cea mai recentă dintre ele poartă titlul Ţara cu un singur gras şi este rezultatul unei călătorii spectaculoase în Coreea de Nord.

Adelin Petrişor, cunoscutul jurnalist de război al TVR, este duminică seară invitatul lui Cătălin Ştefănescu la Garantat 100% de la TVR 1, TVR HD şi TVR+. De la ora 24.00, Adelin Petrişor va povesti despre Coreea de Nord, despre cartea lui Ţara cu un singur gras, dar şi despre cât de bine ar fi dacă am învăţa din greşelile trecutului.

Adelin Petrişor s-a născut în iulie 1975, la Buzău. Este unul dintre cei mai cunoscuţi jurnalişti de război din România. Toată lumea care se uită la televizor îl ştie din timpul relatărilor de pe teatrele de operaţiuni din toată lumea – Irak, Afganistan, Liban, Algeria, Albania, Închisoarea de la Guantanamo. Tot el este şi autorul unui film documentar care poartă acelaşi titlu. Duminică, 17 noiembrie, Adelin Petrişor vine la TVR 1 pentru un dialog garantat 100% interesant cu Cătălin Ştefănescu. Emisiunea poate fi văzută şi la TVR HD, precum şi online, pe TVR+.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.