Adela Popescu şi Radu Valcan aţâţă spiritele în Casa Ibacka

Luni, de la 23.30, „Casa Ibacka” intra in santier. Andreea si Cabral vor sa isi demonstreze priceperea la treburile casnice_C1K0915_resize, iar pentru acest lucru sunt in stare sa intoarca apartamentul cu susul in jos. In mijlocul conflictului savuros isi fac aparitia doi prieteni ai cuplului: Adela Popescu si Radu Valcan, care intra in jocul protagonistilor si pun paie pe foc.

Cum s-ar descurca barbatul, singur acasa, fara femeia care ii gateste? Cum s-ar descurca femeia fara barbatul care ii repara electrocasnicele? Ipotezele nu suna deloc bine. Spre exemplu, ce s-ar face femeia la volan, fara barbatul care stie, spre deosebire de ea, sa se orienteze pe harta? El si ea ar fi pierduti unul fara celalalt, dar Andreea siCabral se incapataneaza sa isi atribuie calitatea de priceput al „Casei Ibacka”.

Cine-i mai priceput in toate, el sau ea? Care dintre ei n-ar putea trai fara ajutorul celuilalt? Telespectatorii vor afla luni, 18 noiembrie, la 23.30, de la Andreea si Cabral si prietenii lor, Adela Popescu si Radu Valcan, in „Casa Ibacka”, ACASA.

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.