Mare carnaval la sarbatoarea Acasa, 12 ani

Pe 2 februarie, ACASĂ împlineşte 12 ani, iar publicul este invitat special la Carnaval, într-o mare zi de sărbătoare, ACASĂ.

Cea mai cunoscută poveste de iubire va deschide programul de sărbătoare ACASĂ, pe 2 februarie de la orele 13.45. „Romeo şi Julieta” se desprinde din paginile scrise de William Shakespeare, prinde viaţă pe peliculă în regia lui Franco Zeffirelli şi vine la Cinema ACASĂ pentru a sărbători 12 ani de poveşti nemuritoare. Filmul câştigător a două premii Oscar din patru nominalizări îi aduce ACASĂ pe Olivia Hussey, Leonard Whiting şi Michael York într-o adevărată capodoperă cinematografică, narată de Sir Laurence Olivier.

De la orele 16.30, Sara Maldonado şi Erick Elias se apropie de finalul poveştii lor de iubire în „Paradisul blestemat”, în penultimul episod al telenovelei.

O ediţie specială a „Poveştirilor adevărate” îi va aduce în casele telespectatorilor pe cei mai iubiţi actori de ACASĂ. Ioana Maria Moldovan şi Radu Vâlcan vor intra în direct din studioul Poveştirilor din bulevardul Pache Protopopescu, în timp ce Cabral şi Mircea Solcanu vor transmite din Buftea, tocmai din platoul în care in seara de 2 februarie va începe marele Carnaval de ACASĂ. Cei patru prezentatori vor avea o mulţime de invitaţi speciali. Adela Popescu, Mihai Petre, Diana Dumitrescu, Bogdan Albulescu, Sabina Posea, Nicoleta Luciu, Florina Cercel, Marian Ralea, Alexandru Papadopol şi Ioana Ginghină, Răzvan Fodor, Denis Ştefan.

Invitaţi surpriză, marea familie ACASĂ, oameni care de 12 ani scriu povestea ACASĂ, vin să depene amintiri şi să retrăiască cele mai frumoase momente, într-o ediţie specială „Poveştiri adevărate”.

Personajele din telenovela „În numele iubirii” vor fi şi ele alături de telespectatori de la orele 18.30, iar de la 19.30, Alfonso Herrera, Belinda, Edith Gonzalez din „Cameleonii” îşi vor continua aventura.

Aniela” vine la întâlnirea cu telespectatorii de la orele 20.30, cu un episod special, plin de răsturnări de situaţie. Adela Popescu, Mihai Petre şi întreaga distribuţie şi echipă vor sărbători 12 ani de iubire, ACASĂ.

Telespectatorii vor intra într-o lume fascinantă de la orele 21.30, într-un nou episod al producţiei „India”, câştigătoarea premiului Emmy pentru „Cea mai bună telenovelă” a anului 2009.

Porţile se vor deschide apoi către un univers magic, când Ioana Maria Moldovan, Radu Vâlcan, Cabral şi Mircea Solcanu îi vor invita pe telespectatorii fideli postului ACASĂ, la Carnaval, într-o ediţie aniversară „Poveştiri de noapte”. Gazdele emisiunii vor intra în direct de la cel mai tare Carnaval al anului, oferindu-le telespectatorilor imagini de la petrecere, unde îşi vor putea vedea actorii şi vedetele preferate în ipostaze nemaipomenite. Vedete, actori, toţi cei din faţa, dar şi din spatele camerelor de filmare se vor costuma, vor petrece şi vor canta „La mulţi ani, ACASĂ!”.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.