Gabriel Baruta va miza pe David Bryan & Hotel FM

Gabriel Baruta a gasit solutia si aceasta se pare ca va fi acceptata si de organizatori, arata mai multe surse audiate de noi, care au dorit sa-si pastreze confidentialitatea: melodia “Come As One” ar urma sa fie interpretata de catre grupul oradean Hotel FM, formatia sa, inclusiv David Bryan, scrie Florin Budescu pe StareaPresei.ro.

Astfel, David Bryan poate sa participe, ca vocalist al grupului Hotel FM, alaturi de diferiti membri ai acestuia, printre care este inclusiv Gabriel Baruta. Un precedent este creat de grupul Mandinga, din care fac parte mai multi insi de diferite nationalitati, si totusi formatia este pe lista vocilor Eurovision 2010.

S-ar putea astfel ca ideea organizatorilor, de a introduce bariere strainilor, sa poata fi astfel pacalita: David Bryan ar putea ajunge pe scena la Eurovision 2010, la Oslo, sa reprezinte Romania exact sub umbrela celui mai ultranationalist organizator Euroviosion din istoria cunoscuta a concursului in intreaga galaxie, daca va castiga finala nationala, in pofida faptului ca nu este de nationalitatea potrivita pentru mintile ascutitunghice ale diriguitorilor.

Citeste totul aici

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.