Sotia lui Mandruta: „As fi ipocrita daca as spune ca a fost usor”

Dupa ce a fost dat in vileag de catre paparazzii Ciao!, care l-au prins in ofsaid cu amanta pe camp, la sfarsitul anului trecut, Lucian Mindruta a acceptat sa vorbeasca impreuna cu sotia sa despre momentul de cumpana din casnicia lor, scrie Cancan.

Ioana Mindruta recunoaste, intr-un interviu acordat revistei „Story”, ca a fost afectata de intreaga poveste a carui protagonist a fost chiar sotul ei.

As fi ipocrita daca as spune ca a fost usor, dar ca neurolog stiu ca isteria nu face bine nimanui, cu exceptia celebritatii. (…). Amandoi avem meserii care interactioneaza cu oamenii si atunci cand facem fapte bune exista tendinta de a fi luati drept model, atunci cand gresim, trebuie sa fim gata sa intelegem oprobriul public„.

Partenera de viata a antenistului sustine ca ea si Lucian vor ramane impreuna, ca familie, intrucat au pentru cine sa construiasca:

Intre aceste doua momente a fost o scurta lectie de viata, care nu a putut sa stearga intr-o zi tot ce am invatat si stim despre noi„.

Dupa ce apele s-au linistit in familia lui, stiristul a iesit la rampa cu declaratii despre adulter. „Daca as spune ca nu am inselat-o, nu m-ar crede nimeni. Insa daca as spune da, asta chiar ar fi o minciuna„, a declarat el pentru revista „Story”.

Foto: viva.ro

Citeste totul aici

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.