Poze cu Mandruta si o duduie in revista „Ciao”

Maine, „Ciao” o sa rupa piata: publica niste poze cu Lucian Mandruta si o duduie care nu-i nevasta-sa. Si asta e o crima, desigur, scrie Tiberiu Lovin pe Reporter Virtual.

Acum le inteleg si eu pe vedetele astea cu fusta care se feresc sa fie vazute cu mine si ne ascundem ca niste banditi. Si pana acum am scapat. Da, si ne-am pupat, dar crima n-a fost depistata de blitz.

Next time promit sa fac eu pozele indecente. Un barbat si o femeie la o cafea. Sigur, nu vor fi asa agresiv ca textul din Ciao, care-l crucifica pe Mandruta, momentan plecat cu nevasta-sa in Caraibe sa se refaca dupa aceste poze dure.

Pe 16 decembrie 2009, prezentatorul Observatorului de la Antena 1 anuntase la „Acces direct” ca vor apărea în presă fotografii urîte cu el, scria Andrei Craitoiu pe site-ul lui. Lucian şi-a cerut scuze, în direct soţiei şi celor trei copii, şi i-a rugat să fie alături de el în momentele grele care vor urma în perioada următoare. Probabil acesta a fost susprins de paparazzi în compania unei femei.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.