Andreea Marin si Stefan Banica, scandal intr-o cursa Tarom

Andreea şi Ştefan Bănică sunt acuzaţi de pasagerul unui zbor TAROM că profită de statutul de vedetă pentru a li se acorda tratament preferenţial, scrie Evenimentul zilei.

Un pasager al unei curse TAROM spre Dubai, din 2 ianuarie, Tudor Constantin, susţine că vedetele Andreea Marin Bănică şi soţul acesteia, Ştefan Bănică Jr., alături de Virgil Ianţu, ar fi avut parte de tratament preferenţial din partea personalului companiei, în defavoarea altor clienţi.

Deşi soţii Bănică aveau bilete la categoria Economic, ei au fost aduşi la categoria Business, lângă Tudor Constantin, motivul schimbării fiind scaunele murdare ale acestora, de la categoria unde îşi cumpăraseră bilete.

În plus, acesta spune că a fost rugat de una dintre însoţitoarele de bord să se mute de pe locul său, pe care urma să vină Virgil Ianţu, prieten al soţilor Bănică. Pasagerul a refuzat, însă. De asemenea, Tudor Constantin susţine că, după ce a refuzat să cedeze locul, Ştefan Bănică şi Virgil Ianţu ar fi intrat în cabina piloţilor pentru aproximativ 25 de minute, deşi intrarea persoanelor neautorizate este restricţionată.

„După câteva minute, soţia mea, care stătea în primul rând, a simţit miros de ţigară venind dinspre cabina de pilotaj”, susţine Constantin. După atentatele din 11 septembrie 2001, cabinele de pilotaj au fost dotate cu uşi blindate.

„Mutarea a fost un gest firesc”

„La îmbarcare am avut locurile 4A, 4C şi 4F la Business Class, după care soţia şi cele două fiice (6 ani şi 1 an) s-au mutat pe locurile de pe primul rând unde se putea monta un pătuţ. Imediat pe locurile 4A şi 4C au venit de la Economic Class domnul Ştefan Bănică Jr. şi soţia sa, doamna Andreea Marin Bănică”, spune Tudor Constantin.

Andreea Marin Bănică motivează schimbarea locurilor prin faptul că pe scaunele lor de la Economic Class nu se putea sta: „Când am sosit în avion, scaunele noastre erau murdare şi umede, din greşeală cineva vărsase ceva din bagaj, aşa că stewardesa ne-a mutat pe alte locuri, singurele libere din avion, un gest absolut firesc”. Andreea Marin mai spune că Tudor Constantin a fost un pasager nemulţumit pe tot parcursul zborului: „A stârnit hazul celor din jur prin atitudinea sa faţă de echipaj, nu am nimic de comentat despre el, doar îl compătimesc văzând cu ce îşi ocupă timpul în prima sa zi de vacanţă”.

Citeste totul aici

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.