Laura Cosoi si Smiley au facut Revelionul in Piata Constitutiei

Laura Cosoi si-a petrecut noaptea dintre ani, însoţindu-l pe iubitul ei, Andrei, alias Smiley, la concertele pe care acesta le-a susţinut în Bucureşti. Pentru Laura trecerea în noul an a fost una de neuitat:

Fix la 12 noaptea, în faţa Palatului Parlamentului, sub un foc de artificii superb, am trecut în noul an. Eram alături de Andrei, care urma să urce pe scenă, şi în faţa noastră era o mare de oameni fericiţi, pregătiţi să-l întîmpine pe 2010. Din păcate nu am avut şampanie, dar am fost împreună şi asta a contat cel mai mult. Ne-am sărutat şi ne-am pus fiecare o dorinţă. Rămîne însă secretă, ca să fim siguri că se va îndeplini”.

Laura şi Smiley au petrecut primele ore din 2010 alături de familie şi prieteni.

După ce Andrei a terminat concertele, am mers în club, unde ne aşteptau toţi prietenii. Alături de sora mea, sosită de la Iaşi, şi toţi prietenii noştri am petrecut pînă dimineaţă. Am intrat cu dreptul în noul an, înconjuraţi de cei dragi şi plini de voie bună”, mărturiseşte Laura.

Şi totuşi seara dintre ani a avut şi un invitat lipsă, pe micuţul Jazzy,  căţeluşul pe care Laura l-a primit în urmă cu un an cadou de ziua ei de la Andrei.

„Din păcate nu l-am putut lua cu noi şi pe Jazz, pentru că am stat mult afară şi era frig, aşa că l-am lăsat acasă. Când ne-am întors, dimineaţa, era foarte speriat, probabil de la artificii, şi a fost foarte tare drăgăstos cu noi”, spune amuzată interpreta lui Tantzi în serialul „Aniela”.

Pentru Laura petrecerea a continuat şi pe 2 ianuarie, pentru ca şi-a serbat ziua de naştere.

Este pentru prima dată cînd îmi aniversez ziua de naştere în Bucureşti şi, după mulţi ani, sunt acasă, în România. De regulă plecam din ţară de Revelion şi întotdeauna petreceam de ziua mea printre străini. Acum am fost alături de familie şi prieteni şi m-am distrat foarte bine. Am avut parte de un început de an plin de petreceri şi voi continua aşa, pentru că aştept să se întoarcă şi prietenii care au plecat de sărbători şi să ciocnim un pahar de şampanie”, spune Laura.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.