Lavinia Adam se întoarce la Jurnalul matinal, dupa o pauza de un an

• Din 2 aprilie, două ore de Jurnal matinal la TVR 1

După aproape un an în care şi-a consacrat întreaga atenţie bebeluşul său, Lavinia Adam se întoarce alături de Radu Tudor, la pupitrul Jurnalului matinal de la TVR 1. Jurnalul matinal al TVR 1 îşi măreşte spaţiul de emisie la două ore, de la 7.00 la 9.00, fiind transmis simultan şi de TVR INFO, şi de TVR Internaţional, de luni până vineri.

Revin la pupitrul ştirilor matinale după o pauză de aproape un an, în care i-am dedicat tot timpul băieţelului meu, Gruia. Mă bucur să regăsesc aceeaşi echipă şi, mai ales, pe cel care îmi va fi alături în direct şi de care mă leagă multe momente frumoase, Radu Tudor. De altfel, zilele trecute am făcut repetiţii în studio şi nici unul dintre noi nu a simţit că a trecut atâta timp de la ultimul jurnal prezentat împreună”, declară Lavinia.

Jurnalul matinal va aduce telespectatorilor, ca şi până acum, informaţii privind cele mai importante evenimente petrecute în timpul nopţii, oferindu-le, totodată, şi o agendă a zilei care începe. O noutate va fi rubrica „Revista presei”, pe care cei doi prezentatori o vor face în fiecare dimineaţă. Tudor Călin Zarojanu va aduce şi de acum încolo argumente pentru lectură, la rubrica „De ce aş citi”, Sabrina Manoliu va anunţa previziunile meteorologilor, Marina Neagu vine cu primele ştiri din sport, iar Albertina Ionescu ne va pune la curent, vinerea, cu ultimele tendinţe de „Life & Style”.

După ora 9.00, Radu Tudor continuă cu ştiri din toate regiunile ţării, la Tur de orizont, la TVR INFO.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.