Directorul TVR INFO, Carla Tompea, cel mai bun manager TV al anului 2011

Joi, 29 martie, a avut loc cea de-a VIII-a ediţie a Galei Femei de Succes, organizată de Profesional Celebrity, Fundaţia Internaţională Mihai Eminescu şi Ambasad’Or Events. Cu acest prilej, Carla Tompea, directorul TVR INFO, a fost distinsă cu Diploma de Excelenţă şi i-a fost decernat trofeul Cel mai bun manager TV al anului 2011.

M-am bucurat să aflu că munca pe care o depun zilnic pentru coordonarea TVR INFO este recunoscută. Acest premiu este meritul întregii echipe, nu doar al meu. O echipă mică, dar tenace. Împreună am reuşit să facem din TVR INFO o adevărată televiziune de ştiri a românilor”, a declarat managerul postului.

Carla Tompea este directorul TVR INFO din ianuarie 2011. A ocupat funcţia de Redactor-Şef Ştiri la TVR Iaşi în perioada 2003-2011. A moderat emisiuni de succes, difuzate pe diferite canale ale TVR. Realizările profesioanale au fost recompensate de-a lungul carierei sale cu numeroase distincţii, precum: Marele Premiu APTR pentru reportajul „La Dunăre” (1998), premiul Jeana Gheorghiu pentru talk-show, obţinut la SIMFEST, festivalul televiziunilor regionale (2010). De două ori, Carla Tompea a fost membru al juriului internaţional care a acordat Premiile CIRCOM Regional pentru programe realizate de staţiile regionale din cadrul televiziunilor publice europene.

Proiectul Gala Femei de Succes 2011 a adus în atenţia publicului, şi în acest an, femei care s-au remarcat profesional în diferite domenii, precum: televiziune, diplomaţie, sport, modă, actorie, muzică uşoară, muzică de operă, muzică populară, politică, afaceri, sănătate, justiţie şi cultură. Printre femeile cărora li s-au mai decernat premii în cadrul acestui eveniment s-au numărat Andra, Corina Chiriac, Felicia Filip, Ruxandra Dragomir şi Elena Merişoreanu.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.