LaLa Band, pe ultima suta de metri cu repetitiile pentru concertul „LaLa Love”

LaLa Band, trupa-vedeta a serialului “Pariu cu viata”, a ajuns pe ultima suta de metri cu pregatirile pentru concertul “LaLa Love”, ce va avea loc pe 11 martie, la Sala Palatului, incepand cu ora 18.00.

Numeroase piese cunoscute ale trupei, cover-uri, coregrafii spectaculoase, un show de lumini impresionant si multa culoare – sunt doar cateva dintre elementele ce vor alcatui evenimentul de duminica. In plus, LaLa Band va canta alaturi de trupa X-Plod in concertul de lansare a noului album, “LaLa Love Songs”.

Cei 20 de tineri muncesc in fiecare zi, petrecandu-si ore in sir in sala de repetitii.

Va fi mai mult decat un simplu concert, pentru ca ceea ce pregatim in fiecare zi, aici, in sala de repetitii, este cu totul si cu totul special.”, ne-a spus Alina.

LaLa Love reprezinta un vis care, pe 11 martie va deveni 100% realitate, iar pentru asta muncim zi de zi, pentru ca totul sa iasa perfect!” a declarat Dorian.

“Repetam foarte multe ore, devine obositor, insa nu ne plangem niciodata, pentru ca facem exact ceea ce ne place, iar cand ai sansa sa faci ceea ce iubesti cel mai mult, esti cea mai norocoasa persoana din lume.”, a declarat Cristina.

Vorbim zilnic pe facebook cu fanii nostri, care ne sustin din tot sufletul, ne trimit cele mai frumoase ganduri, isi fac poze cu biletele cumparate pentru concertul nostru. E complesitor, insa ne mentinem cu picioarele pe pamant si cu capul pe umeri, pentru ca avem multa treaba pentru marele eveniment din 11 martie”, ne-a spus Vlad.

Vom da tot ce avem mai bun pe scena Salii Palatului, mai ales ca vorbim despre cel mai mare concert din cariera LaLa Band de pana acum. Recunosc ca am cateva emotii, dar sunt in totalitate constructive.”, a adaugat Sore.

Biletele pentru concertul “LaLa Love” de duminica, 11 martie, de la Sala Palatului, ora 18.00 se gasesc pe site-ul www.eventim.ro , dar si in magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas si Carturesti, Sala Palatului , la info-point-uri in Mall Plaza si Vitan.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.