De 8 Martie, Delia a primit o cratita de la prietenul ei

• Delia isi asteapta fanii joi, de la orele 18.30, la concertul ProFM “Super Girl” de la Afi Palace Cotroceni, unde vor mai cinta si Mandinga, Anda Adam, Grasu XXL & Maximilian, Corina, Dragos Chircu, Radio Killer, Narcotic Sound, DJ SAVA, Nick Kamarera si Ciprian Robu


Ieri dimineata, matinalii de la „Alarma ProFM” au avut o invitata surpriza in studioul ProFM: pe Delia, care a venit special pentru a vorbi despre noul sau videoclip si despre concertul „Super Girl”, pe care il sustine impreuna cu ProFM pe 8 martie, de Ziua Femeii in AFI Cotroceni.

Ea a povestit ca ei si prietenului ei, Razvan, le place sa se surprinda cu cadouri atipice: de exemplu, anul trecut isi aminteste ca a primit cadou o cratita, de 8 Martie. Si ea l-a surprins apoi pe Razvan, negatindu-i nimic in ea. Delia s-a amuzat cu Sara si Nicolai si a povestit ca ea este cea mai neromantica persoana, “in general pot fi cea mai buna prietena a baietilor, va inteleg perfect, eu sint cam ca voi”, a declarat cintareata la „Alarma ProFM”.
Ea si-a anuntat fanii ca seara, in Centrul Vechi, isi va lansa noul single si noul clip.

Va spun ca videoclipul este nonconformist, pentru ca l-am filmat eu, cu mana mea. Eram in vacanta si aveam o camera de filmat foarte buna si atunci am folosit-o in locurile pe unde am fost, in Laos, Vietnam, Cambogia si Thailanda”.

Joi, de la ora 18.30, fanii Deliei sunt asteptati la concertul ProFM “Super Girl” de la Afi Palace Cotroceni, unde vor mai cinta si Mandinga, Anda Adam, Grasu XXL & Maximilian, Corina, Dragos Chircu, Radio Killer, Narcotic Sound, DJ SAVA, Nick Kamarera si Ciprian Robu , iar Sara si Nicolai au dezvaluit faptul ca inainte de concert DJ-ii ProFM vor imparti flori in tot mall-ul, folosind inclusiv trenuletul.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.