Kevin Costner a gustat din vinul de la Arad! Un pic cam mult

Venit sa cante la un festival din Arad cu trupa sa rock-country, fostul „Bodyguard” s-a oprit la o pensiune, unde a mancat gulas si s-a indragostit de vinul romanesc.

Ca la bunici. Asa spune faimosul Kevin Costner ca s-a simtit in prima seara petrecuta in Romania.

Pasionat de istorie si sporturi olimpice, actorul, acum in varsta de 54 de ani, isi aminteste ca era copil cand a auzit pentru prima data de tara noastra. Iar primul nume care ii vine in minte este Nadia.

Kevin Costner si trupa sa Modern West au pasit prima data pe pamant romanesc aseara. N-au zabovit prea mult in camera de hotel. S-au adunat cu totii la o pensiune mica, de langa Arad. Au stat acolo aproape doua ore, timp in care actorul s-a cinstit bine cu vin romanesc.

Masa copioasa si vinurile i-au cucerit imediat si pe colegii de trupa ai actorului.

Sambata, dupa un somn bun, trupa s-a reunit pentru repetitii pe scena unde sustine seara concertul.

Costner, castigator de doua ori al Oscarului ca actor si regizor, s-a apucat de muzica si a infiintat formatia in urma cu doi ani. Canta rock, dar si country, iar acum e la debutul primului turneu in Europa. L-a inceput in Romania. Concertul trupei lui Kevin Costner are loc in cadrul festivalului de film care are loc la Arad. Starul si colegii vor ramane pana duminica in oras.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.