David Letterman, ţinta unui şantaj, după ce a avut o relaţie extraconjugală cu o angajată


David Letterman (foto) a recunoscut, în emisiunea sa de joi, că a avut relaţii intime cu una dintre membrele echipei sale şi că a fost ţinta unui şantaj, cerându-i-se două milioane de dolari pentru ca informaţia să nu fie făcută publică, informează ABC News, citat de Mediafax.

Realizatorul de televiziune, în vârstă de 62 de ani, a dezvăluit aceste informaţii în ediţia de joi a emisiunii „The Late Show”, potrivit Worldwide Pants Inc., compania de producţie a lui Letterman.

În dimineaţa asta, eu am făcut ceva ce n-am mai făcut în viaţa mea. A trebuit să depun mărturie în faţa unui juriu„, a spus Letterman.

El a dezvăluit audienţei din studioul unde s-a înregistrat ediţia „The Late Show”, transmisă joi seară, că a primit un pachet, în urmă cu trei săptămâni, în care se afla o scrisoare care ameninţa că relaţia sa intimă cu una dintre membrele echipei sale va fi făcută publică „dacă Letterman nu va plăti o sumă mare de bani”, adică două milioane de dolari.

Ştiu că ai făcut lucruri îngrozitoare şi pot dovedi că ai făcut aceste lucruri teribile„, menţiona scrisoarea, după cum a spus Letterman audienţei, adăugând că şi-a sunat atunci avocatul şi a stabilit o întâlnire cu şantajistul.

Cel care a încercat să îl şantajeze pe Letterman i-a spus acestuia că intenţionează să scrie un scenariu în care să includă toate detaliile sordide ale vieţii realizatorului „The Late Show”. La a doua întâlnire, Letterman, cu sprijinul Procuraturii din Manhattan, i-a înmânat şantajistului un cec fals pentru suma de două milioane de dolari, după ce acesta a dezvăluit că intenţionează să scrie şi o carte despre viaţa lui Letterman, în care să includă şi detalii referitoare la aventurile sale sexuale din trecut.

David Letterman a recunoscut, în cadrul emisiunii, că a avut relaţii sexuale cu membre ale echipei sale.

Răspunsul meu la acuzaţiile potrivit cărora aş fi avut relaţii sexuale (cu femei din echipa emisiunii – n.r.) este «Da, am avut». Ar fi stânjenitor dacă informaţiile referitoare la aceste relaţii ar fi făcute publice? Probabil că da. În special pentru femei„, a spus el, mulţumind apoi Procuraturii din Manhattan pentru asistenţa oferită, care a culminat cu arestarea şantajistului.

Anul acesta, Letterman a anunţat, tot în cadrul emisiunii, că se căsătoreşte cu Regina Lasko (foto), cu care are o relaţie din anii 1980. Cuplul are un fiu, Harry Joseph Letterman, a cărui naştere a fost anunţată de Letterman în emisiunea sa, în 2003.

Citeste totul aici

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.