La ProTV, din 23 octombrie revine „Dansez pentru tine”

Cea de-a opta editie „Dansez pentru tine” revine la ProTV din 23 octombrie, cu forte proaspete si concurenti unul si unul.

Le-am prins pe gazdele emisiunii, Iulia Vantur si Stefan Banica, la o sedinta foto si le-am convins sa faca dezvaluiri.

Cei doi prezentatori ai emisiunii „Dansez pentru tine” au discutat noutatile celui de-al optulea sezon, la sedinta foto dintr-un hotel de 5 stele, situat in apropierea parcului Carol din Bucuresti. Cei doi au schimbat pe rand patru tinute, iar in pauze ne-au dezvaluit si noua cateva dintre surprizele care ne asteapta din 23 octombrie.

„Vrem sa pregatim celor de acasa multe momente speciale, in semn de recunostinta ca au fost alaturi de noi atatea sezoane. In semn de apreciere, aducem un tribut lui Michael Jackson si o sa avem un nou stil de dans. Dansatorii nostri, coregrafii o sa fie incantati sa execute pasii care l-au facut celebru pe Michael si o sa se inspire din originalitatea lui”, spune Iulia.

Opt oameni obisnuiti sunt pregatiti sa dea tot ce au mai bun in ringul de dans pentru a implini visul parintilor, adevaratii eroi din viata lor. Alaturi, le vor fi opt vedete, care, timp de doua luni, sunt dispuse sa se implice trup si suflet.

ProTV redeschide „Ringul visurilor” din 23 octombrie, la ora 20.30.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.