Irina Păcurariu şi Cristian Tabără implinesc vise la „Zona Zero”

• Premieră în grila de primăvară a TVR 1: „Zona Zero”, joi, 15 martie, ora 21.10

Avem multe de oferit celor din jurul nostru în decursul unei vieţi: daruri, timp, sentimente. Nu întotdeauna, însă, reuşim să ne oprim şi mai ales să găsim persoana specială căreia să-i întindem mâna. Din 15 martie, TVR 1 invită românii în „Zona Zero”, o emisiune în care Cristian Tabără şi Irina Păcurariu oferă românilor şansa de a-şi împlini un vis de suflet.

Trăim vremuri în care exhibiţionismul este atât de popular, încât a spune ce simţi a devenit aproape un defect. La „Zona Zero” facem un exerciţiu de încredere, riscăm să pornim de la premisa că ceea ce ne doare chiar interesează pe cineva şi este de urmărit ce reacţii apar; multe dintre ele sunt nu doar surprinzătoare, sunt chiar unice”, declară Irina Păcurariu.

Timp de câteva luni, în Iaşi, Târgu Mureş, Cluj, Timişoara, Craiova şi Bucureşti, oamenii au păşit pe bulina albastră a emisiunii, îndrăznind să-şi dezvăluie cateva dorinţe, în speranţa că ele îşi vor găsi împlinirea.

Irina Păcurariu şi Cristian Tabără, gazdele show-ului de joi seară, vor aduce pe micul ecran, pentru telespectatorii TVR 1, câteva dintre cele mai interesante şi tainice dorinţe exprimate. În prima ediţie a emisiunii, Vlad Ioniţă, un fan de numai 8 ani al lui Jon Bon Jovi, primeşte, în studioul TVR, daruri din partea cunoscutului interpret. Cea mai originală cerere în căsătorie îşi găseşte împlinirea tot în prima ediţie a emisiunii „Zona Zero”. Iar o femeie din Cluj, ai cărei ochi abia se mai deschid din cauza unei afecţiuni rare, primeşte doza necesară din tratamentul pe care nu şi-l permite.
Timp de 80 de minute, oamenii reacţionează la visele celor de lângă ei, zâmbesc, plâng şi se bucură împreună, formând astfel comunitatea „Zona Zero”. Irina Păcurariu şi Cristi Tabără le transmit telespectatorilor, încă de la prima ediţie, motto-ul emisiunii – „Ai grijă ce-ţi doreşti, fiindcă ar putea să ţi se împlinească!” – şi îi aşteaptă să interacţioneze şi pe pagina de Facebook a emisiunii – http://www.facebook.com/ZonaZeroTVR.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.