Andrei Gheorghe, Natalia Gordienco şi Nicu Alifantis în juriul „Fabrica de staruri” de la TVR

• De sâmbătă, 17 martie, ora 21.25, în direct la TVR 1

Andrei Gheorghe, interpreta Natalia Gordienco şi Nicu Alifantis vor alege câştigătorul proiectului „Fabrica de staruri” pe care TVR îl lansează pe 17 martie. „Fabrica de staruri” se transmite la TVR 1 şi TVR 2, cât şi la Prime TV din Moldova şi va fi prezentată de Marius Vizante.

Cu proiectul său „Propaganda”, Andrei Gheorghe a dat tonul relansării muzicii româneşti. A promovat şi produs muzică românească ani buni, multe trupe şi interpreţi de pe piaţă datorându-i lansarea. Andrei Gheorghe face parte, din 17 martie, din juriul celui mai nou proiect al TVR.

De ce în juriul „Fabrica de staruri”” „Pentru că îmi place de Alifantis. Pentru că îmi place proiectul Fabrica de staruri, am experienţă de jurat în concursuri de lansare de talente, mi-a trecut multă muzică prin mână. Şi pentru că mi-a plăcut colaborarea cu moldovenii de la Prime TV”, spune Andrei Gheorghe.

Interpreta Natalia Gordienco este absolventă a Academiei de Muzică, Teatru şi Arte Plastice, facultatea Canto, Estrada şi Jazz. Natalia s-a lansat cu trupa Millenium în anul 2005. A reprezentat Republica Moldova la Concursul Eurovision în anul 2006. A intrat în atenţia publicului datorită participării la festivalurile „New Wave” şi „Slovyanskyi Bazar’’.

Interpretul şi compozitorul Nicu Alifantis este cel de-al treilea jurat al „Fabricii de staruri”. „Am ales să intru în juriul Fabrica de staruri întrucât cred că trebuie să dăm o şansă noii generaţii de artişti. Mulţi dintre tineri au potenţial, important e ca acest potenţial să fie găsit şi pus în evidenţă. Pentru generaţia mea, pentru artiştii care au un nume şi o carieră de câţiva ani buni, a venit momentul să întindem o mână acestor tineri.”(Nicu Alifantis)

Şaisprezece concurenţi din România şi Republica Moldova intră în „Fabrica de staruri” pentru trei luni şi se pregătesc pentru a obţine o carieră muzicală de succes: 50.000 de euro şi un contract muzical cu o casă de discuri. Românii din România şi Republica Moldova vor putea trăi emoţiile, bucuria şi satisfacţia succesului împreună cu concurenţii din cele două ţări.

Cei şaisprezece concurenţi intră în „Fabrica de staruri”, unde sunt supravegheaţi 24 din 24 de ore, 7 zile din 7, de-a lungul a 14 săptămâni. Ei se pregătesc zi de zi, trăiesc sub acelaşi acoperiş şi pot fi văzuţi de telespectatori în permanenţă on line pe www.fabricadestaruri.ro cum luptă pentru premiul cel mare. Tot ceea ce se întâmplă în Fabrica de staruri poate fi urmărit pe www.fabricadestaruri.ro, www.facebook.com/infabricadestaruri; youtube.com/infabricadestaruri.ro. Experţi din industria muzicală, profesori de canto, dans, artă oratorică, ţinută scenică, etc. le transmit tinerilor experiența lor pentru a-şi face un debut spectaculos în lumea muzicii.

Vizante, Gheorghe şi Alifantis, alături de concurenţii din România, au fost invitaţii lui Dan Bittman duminică, 11 martie, la „Danutz SRL”. Astfel, telespectatorii TVR 1 i-au vazut, în premieră, pe cei opt concurenţi din România pentru  „Fabrica de staruri”.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.