Giulia Anghelescu – noua DJ-ita din echipa ProFM

Giulia a semnat contract cu ProFM si din 15 august va putea fi ascultata de luni pana vineri, intre 13.00 la 16.00

ProFM isi mareste echipa de DJ cu o noua voce… feminina. Daca pina acum Madalina Vintila detinea suprematia la acest capitol, din data de 15 august ea si ceilalti DJ ProFM vor avea o noua colega. Este vorba de Giulia, care va putea fi ascultata la ProFM pe segmentul 13.00 – 16.00, imediat dupa George Vintila si inainte de Madalina Vintila.

Intre cei doi Vintila, artista aduce pe tronsonul orar respectiv experienta ei de mai bine de 6 ani de radio, in care Giulia si-a exersat vocea si altfel decit pe scena muzicala si in studiourile de inregistrari pentru albumele sale. Ea a semnat contract cu ProFM din aceasta luna si declara:

Abia astept sa ma alatur echipei. Suntem deja prieteni si cu siguranta vom fi ca o mare familie Legalize Joy. Am avut timp sa ne cunoastem, am venit deseori ca sa ma familiarizez cu studioul de emisie si cu butoanele si deja ma simt ca acasa. Acum ma pregatesc pentru luni, cind va fi prima mea zi de emisie, si, recunosc faptul ca totii anii mei de experienta in radio nu ma impiedica sa am emotii”, spune Giulia.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.