Laura Cosoi si Smiley s-au rasfatat cu o vacanta in Sardinia

• Smiley a trăit 24 de ore de surprize pregătite de Laura Cosoi

Laura Cosoi şi Smiley – unul dintre antrenorii show-ului „Vocea României” (ce va debuta in septembrie la Pro Tv) – s-au răsfăţat cu o vacanţă în Sardinia. Pentru că Smiley şi-a sărbătorit acolo ziua de naştere, Laura i-a pregătit o serie întreagă de surprize care l-au lăsat pe artist mut de uimire.

I-am făcut o grămadă de surprize”, povesteşte Laura. „La 12 noaptea i-am pregătit un tort de lămâie la un restaurant de acolo, iar întâmplarea a făcut ca acela să fie unul dintre locurile lui preferate. Apoi, am complotat cu prietenul lui din copilărie, care era la Roma, şi am făcut în aşa fel încât să vină şi el în Sardinia. A fost foarte greu să aranjez întâlnirea, pentru că Andrei nu stătea locului şi tot voia să ne plimbăm, dar până la urmă totul a ieşit foarte bine”, a mai dezvăluit Laura.

Eforturile Laurei au avut rezultatele mult-aşteptate, deoarece Smiley a recunoscut că nu marea foarte curată sau peisajele spectaculoase l-au încântat cel mai mult, ci surprizele pregătite de iubita lui: „A fost odihnitor, relaxant şi mi-am încărcat bateriile pentru preselecţiile de la „Românii au talent” şi pentru show-ul „Vocea României”.

Tocmai pentru că cei doi îndrăgostiţi au străbătut întreaga insulă, au şi o recomandare pentru turiştii care aleg Sardinia ca destinaţie de vacanţă:

Oricine trebuie să ajungă neapărat la Phi Beach, peisajul este de neuitat”, au mărturisit ei. „Nordul insulei mi-a plăcut foarte mult, vegetaţia este luxuriantă, iar arhitectura caselor este foarte frumoasă”, a mai povestit Laura.

Ei au mai dezvăluit că au fost atât de mulţumiţi de preparatele din peşte şi fructe de mare, încât pot spune că au făcut o adevărată cură, doar asta mâncand în cele şase zile petrecute în Sardinia.

One thought on “Laura Cosoi si Smiley s-au rasfatat cu o vacanta in Sardinia

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.