Alexandru Papadopol – direct din vacanta pe platourile de filmare, in rol de profesor

• DUPA VACANTA PETRECUTA CU FAMILIA, PAPI A REVENIT PE PLATOURILE DE FILMARE, IN ROLUL UNUI PROFESOR DE ACTORIE IN “PARIU CU VIATA”

 

Alexandru Papadopol revine pe micile ecrane in noul serial de la Pro Tv, “Pariu cu viata”, unde va juca un rol care ii este familiar in viata de zi cu zi- cel de profesor de actorie.

Alexandru Papadopol il va interpreta pe Bobby Iordache, fost star de telenovele si seriale, actualmente un profesor de actorie cu planuri marete, carismatic, uneori comic si iubit de elevii sai:

 

N-am mai jucat niciodata rolul unui profesor. Bobby Iordache este un profesor exigent, cateodata exigenta lui capatand chiar aspecte comice. Cu echipa ma cunosc deja foarte bine, iar cu noii veniti (elevii) sper sa ma inteleg bine pe parcursul proiectului.

In ceea ce priveste serialul muzical, cred ca este un subiect actual si sunt convins ca publicul il va aprecia la adevarata lui valoare”.

 

Inainte de debutul filmarilor pentru serialul de la Pro Tv, Alexandru Papadopol s-a bucurat de timpul liber petrecut alaturi de sotia lui, Ioana Ginghina, si fiica lor, micuta Ruxandra:

In vacanța asta ne-am ocupat mai mult de casa si de curte si nu prea am avut timp sa plecam prea mult. Weekendurile le-am facut cu familia si prietenii in Bucuresti sau in Targoviste, la casa bunicilor mei, ne-am bucurat de soare si de vara in curtea

noastră. Totuși am reușit sa mergem o saptamana la mare, in Costinesti, la bunicii Ioanei si strabunicii Ruxandrei.

Acolo ne-am odihnit, am facut plaja, am mancat sanatos, ne-am plimbat si ne-am încărcat bateriile pentru munca. Ruxandra s-a bucurat mult de aceasta vacanța, a stat numai in apa si si-a facut mulți prieteni “de sezon””, spune amuzat Alexandru.

In “Pariu cu viata”, Alexandru Papadopol va realiza un personaj savuros, pe Bobby Iordache, profesorul de actorie de la Colegiul National de Arta, care va pune pariu pe talentul actoricesc al elevilor sai.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.