Gheorghe Dinica, Florina Cerce si Vladimir Gaitan s-au distrat impreuna in Delta

Florina Cercel, Gheorghe Dinica, Virginia Rogin si Vladimir Gaitan s-au intors dintr-o scurta, dar foarte frumoasa vacanta in Delta Dunarii.

Actorii, mari amatori de preparate locale din peste, s-au bucurat de o saptamina petrecuta in mijlocul naturii. “Dupa munca la un proiect de anvergura “Reginei”, vacanta a fost binevenita. Ne-am decis inca din timpul filmarilor sa mergem impreuna in vacanta, iar locatia, Delta Dunarii, am ales-o la recomandarea lui Vladimir Gaitan, care cunostea foarte bine zona. A fost asa cum ne-am dorit toti, o vacanta absolut memorabila”, spune actrita Florina Cercel, cea care va juca rolul Aretiei in noul serial românesc “Aniela”.

Alaturi de sotia sa, Gabi, Gheorghe Dinica s-a relaxat plimbindu-se cu salupa prin Delta. “Am filmat de citeva ori in Delta, dar altul este sentimentul cind mergi sa te relaxezi, iar compania colegilor mei a fost perfecta. Am vizitat cetatea Enisala, am mers pe canalele din Delta si am ajuns intr-un loc de vis, linga Babadag”, isi aminteste actorul.

Pensiunea de linga Babadag a impresionat-o si pe Florina Cercel: “Este un loc cu circuit inchis, cu o gradina de menta si lavanda care mirosea dumnezeieste. Am baut cafea facuta la ibric, intr-o incapere mobilata in stil turcesc. Cei de acolo ne-au rasfatat pentru ca sunt niste oameni care iubesc artistii si care ne-au declarat ca sunt fanii nostri”, spune actrita.

Pentru Virginia Rogin, experienta din Delta Dunarii a fost unica: “A fost prima oara cind am mers in Delta Dunarii, ne-am cazat la hotel pe malul Dunarii si, in fiecare dimineata, ma trezeam la rasaritul soarelui, asteptam sa se ridice ceata si priveam pasarile cum zboara deasupra apei. Am mincat ciorba de peste facuta din apa de Dunare, am mincat sarmale din peste, baclavale”, marturiseste actrita.

Dupa excursia din Delta Dunarii, Florina Cercel, Gheorghe Dinica si Virginia Rogin s-au intors la repetitii pentru rolurile pe care le vor interpreta in “Aniela”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.