La Toya Jackson arunca bomba: "Michael a fost omorat pentru avere!"

Fratele meu avea tot timpul bani cash in casa, in jur de doua milioane de dolari. In ziua in care a murit, cineva a furat toti banii si toate bijuteriile din casa”, a declarat La Toya, care sustine ca Regele Pop a fost ucis pentru ca era mai valoros mort decat viu.

La Toya, sora mai mare a lui Michael, a dat declaratii socante despre moartea celebrului sau frate. Ea sustine ca Regele Pop a fost omorat pentru averea sa de peste un miliard de dolari. Mai mult decat atat, La Toya sustine si ca stie cine ar fi facut-o, insa nu da niciun nume.

Intr-un interviu bomba acordat presei britanice, vedeta, in varsta de 53 de ani, a dezvaluit o parte dintre temerile sale. „Michael avea tot timpul bani cash in casa, in jur de doua milioane de dolari. Ciudat este ca in ziua in care a murit nu au gasit niciun ban si nicio bijuterie. Cineva a luat tot. Cand am ajuns acasa la el, dupa doar cateva ore de cand murise, am descoperit ca toti angajatii de incredere pe care ii cunosteam fusesera concediati”, a dezvaluit La Toya. „Michael a fost omorat pentru banii lui. Stiu cine sunt vinovatii si nu-mi voi gasi linistea pana nu ii voi demasca!”, a promis aceasta.

„Michael a fost ucis pentru ca este mai valoros mort decat viu. Nu va pot spune mai mult, pentru ca as obstructiona ancheta politiei, dar veti fi cu totii surprinsi!”, a mai dezvaluit La Toya, care ii acuza pe cei din anturajul megastarului ca l-au izolat de toata lumea, inclusiv de familie.

Citeste in continuare

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.