Dana Rogoz are un admirator secret in Mexic

Un mexican misterios a facut o pasiune pentru Dana Bana… am vrut sa spun Abramburi… am vrut sa spun Dana Rogoz. Asa cum se poate vedea in subsolul postarii noastre, in comentarii.

Mexicanul se numeste Jesus Manuel si si-a facut, pe platforma Blogger, un blog dedicat special Danei Rogoz, pe care a postat numai doua texte, ambele adresate romancei. Prima postare dateaza de pe 11 iulie a.c.

Aici, Jesus ii adreseaza Danei primul mesaj d’amor:

deoarece ştiţi, am aflat că sunteţi femeie ideala Programul de la primul titlu de campion internaţional balile produse în Mexic, te iubesc în mod ciudat te-am cinstit

U-haha-uha-uha!

Ce e asta oare? E tradus cu un translator. Probabil ca translatorul este unul automat, de tip Google Languages, pentru ca altfel nu se explica dereglarea tuturor sensurilor. Asa cum se vede si in cele doua comentarii puse pe Anchetatorul Monden:

vrut doar să spun Dana Rogoz, care este cea mai frumoasa femeie din lume nici o comparaţie, având în vedere că aici, în cunoaştere Mexic programului primul campionat internaţional de dans Nu am încetat să gândesc la ea, şi mulţumiri la Internet au un pic de conică este că ţara dumneavoastră este o mare actriţă şi să trăieşti, pentru că el şi că merită mult mai mult

Adanc. Sa citim mai departe:

pentru ca ai merita şi sperăm că o zi de a Buelvas Mexic Poate pentru un săpun stele în scopul de Eu ştiu doar că te iubesc din toată inima Dana Aş dori să-mi trimiteţi un mesaj doar să ştiu că acest lucru cu adevărat leister
O sa incercam sa luam legatura cu Dana Rogoz, sa o informam ca are un admirator in America Centrala. Cine stie, poate ca intr-o zi o sa turneze acolo si o telenovela. Iata contactele amorezului necunoscut:
jesmaboga@hotmail.com jesmaboga@gmail.com

Ca intr-un poem al vreunui mare artist centramerican, mexicanul indragostit incheie:
Sper că am făcut ceea ce / va asteptam / şi sperăm că în curând o zi / putem şti / din partea mea este tot / mersi şi la revedere. Vreau doar să-mi blog / astfel încât să puteţi scrie comentarii.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.