Anda Adam şi Victor Slav au mers acasă la Mickey Mouse

Pentru Anda Adam şi Victor Slav vacanţa de iarnă a venit anul acesta după sărbători, când cei doi au plecat pentru o săptămână în Statele Unite. Aceştia au vizitat-o la New York pe mama Andei, stabilită acolo, iar jumătate din vacanţă şi-au petrecut-o acasă la Mickey Mouse, în celebrul Disney World din Orlando.

Am stat câteva zile la New York, unde ne-am bucurat de plimbări prin Manhattan şi dimineţi tihnite, dar am şi profitat de reducerile substaţiale de acolo”, povesteşte prezentatorul emisiunii ”Frumuseţe pe muchie de cuţit” de la Pro Tv.

Apoi am plecat în Orlando, la Disneyland, unde am avut senzaţia că intrăm într-o altă lume”, a mai spus Victor.

Cei doi au luat la pas fiecare colţişor din vestitul parc de distracţii, au dat mâna cu îndrăgitele personaje din desenele animate ale lui Disney, au intrat în decoruri magice şi nu au ratat nici grădina zoologică din acest parc. Anda şi Victor povestesc că, deşi au înfruntat temperaturi mult mai scăzute decât cele obişnuite în această perioadă a anului, s-au bucurat la maximum de fiecare zi petrecută acolo: au vizitat Disney World, parcul principal, Animal Kingdom, un soi de grădină zoologică, Epcot, o zonă de entertainment specială, un oraş futurist imaginat de Walt Disney, dar şi Universal Disney, locul celor mai spectaculoase decoruri, al celebrelor personaje de desene animate şi al ofertelor de distracţie cele mai variate.

Am făcut poze cu Mickey Mouse, am văzut cel mai frumos joc de artificii, ne-am delectat cu floricele, vată pe băţ si turtă dulce şi am luat multe suveniruri. A fost foarte bine, pentru câteva zile ne-am simţit ca doi copii”, povesteşte Anda.

Cele două vedete şi-au încărcat bateriile  în această vacanţă şi s-au întors în ţară cu forţe proaspete pentru proiectele care îi aşteptau aici: Victor a început deja pregătirile pentru noul sezon al emisiunii ”Frumuseţe pe muchie de cuţit”, iar Anda va lansa videoclipului piesei ”My Love On You”, împreună cu MediaPro Music.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.