"Fara sini nu exista Paradis", lider de audienta


Miercuri, 22 iulie, telenovela “Fara sini nu exista Paradis” (“Sin senos no hay Paraiso”) a clasat ACASA in postura de lider de audienta in prime time, potrivit datelor furnizate de Gfk România.

Telenovela a condus topul audientelor in rindul femeilor cu virste cuprinse intre 15 si 49 de ani din mediul urban, in intervalul orar 20.29-21.54, cu o medie de rating de 3,3 puncte si o cota de piata de 13,5%.

Minutul de aur pe acest segment a fost atins la 21.01, cind ACASA a inregistrat o medie de rating de 4,5 puncte si o cota de piata de 18,3%. In acel moment, telespectatorii urmareau secventa in care Catalina (Carmen Villalobos) primeste o vizita de la politicianul Octavio (Ernesto Benjumea), iar aceasta marturiseste ca recuperarea dupa operatia de marire a sinilor este dureroasa.

“Fara sini nu exista Paradis” (“Sin senos no hay Paraiso”) este povestea Catalinei (Carmen Villalobos), o tinara care provine dintr-un sat mic si saracacios din Columbia, care este dispusa sa riste totul pentru a scapa de saracie si pentru a-si implini visurile, chiar daca pentru asta isi pune in pericol integritatea si chiar viata.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.