Michael Jackson a fost ucis

Institutul de medicina legala din Los Angeles va face publice rezultatele autopsiei lui Michael Jackson saptamana viitoare, iar cauza decesului va fi, mai mult ca sigur, omuciderea, sustin surse din politia orasului, informeaza tmz.com, citat de site-ul 9am.

Potrivit schitei raportului de autopsie si a dovezilor clare existente, alte cauze in afara omuciderii – printre care decesul natural sau accidental, supradoza accidentala si sinuciderea – au fost excluse.

Sursele citate mai spun ca rezultatele autopsiei vor fi anuntate dupa primirea rapoartelor toxicologice de la un consultant extern al institutului.

Presa a scris, in ultimele saptamani, ca politia din Los Angeles a tratat decesul lui Michael Jackson ca pe un caz de omucidere si a emis multiple mandate de perchezitie, cel mai recent fiind pentru cabinetul medical al medicului Conrad Murray. Medicul este investigat ca fiind persoana care i-a administrat lui Michael Jackson puternicul medicament anestezic Propofol, in ziua in care a murit megastarul.

Potrivit surselor citate, medicul legist si departamentul de politie din Los Angeles au dovezi semnificative ca inima lui Michael Jackson a incetat sa bata din cauza Propofol-ului.

Michael Jackson a murit la 25 iunie, la domiciliul sau din Los Angeles, in urma unui stop cardiac. Autoritatile asteapta rezultatele analizelor toxicologice pentru a determina cauza exacta a mortii. Potrivit unor surse, in locuinta din Los Angeles unde a murit megastarul au fost gasite mai multe medicamente sedative si anestezice.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.