Cristi Iacob a venit la nunta lui pe un cal alb


Cristi Iacob a ajuns la nunta calare pe cal alb si a luat-o de sotie pe logodnica lui – Gabriela Iacob, in cadrul unei ceremonii in stil traditional, in Galesul de Arges.

Cristi si Gabriela Iacob s-au casatorit simbata, dupa o relatie de aproape patru ani. Au vrut sa aiba o nunta foarte restrinsa, la care sa participe doar familia si cei mai apropiati prieteni. Locatia au descoperit-o cu ocazia unei vizite la casa de vacanta a unor prieteni, moment in care s-au indragostit de peisajele de acolo, dar si de preotul satului.

“S-a intimplat in satul Gales de Arges, prin bunavointa prietenilor nostri – Maria si Florin Maior, care si-au oferit lacasul pentru noi si sub binecuvintarea parintelui Nicolae Eftimie. Locul este unul cum nu se putea mai frumos, totul s-a petrecut in aer liber, in curtea prietenilor nostri, in natura, sub niste meri, unde ne-am putut bucura de peisaje mioritice impresionante. Nasi au fost Angela Bocu si Mircea Enache, o familie de artisti plastici minunati”, marturiseste Cristi Iacob.

Cristi si-a dorit foarte sa ajunga la biserica, alaturi de domnisoara de onoare, calare pe cal alb, exact ca in povesti: “Eu sunt de parere ca masini scumpe, cu sute de cai putere se mai gasesc, dar cai albi mai putin. Le doresc tuturor sa treaca prin ce-am trecut eu, a fost sublim, splendid. Acum ne concetram asupra primului nostru copil, care speram sa vina cit mai repede, deoarece ni-l dorim foarte mult amindoi” adauga Cristi.

Din aceasta toamna, ACASA, telespectatorii il vor vedea pe Cristi Iacob in “Aniela”, in rolul doctorului evreu Moise Flaisberg, un medic care va fi prezent in toate casele in care sufera cineva.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.