Edith Gonzales i-a tras o palma lui Christian Meier

Edith Gonzalez, vedeta telenovelei “Dona Barbara”, difuzata ACASA din 27 iulie (de luni pina vineri, ora 18.30), i-a tras o palma partenerului sau de pe platoul de filmari, Christian Meier, pentru ca nu a sarutat-o cu pasiune.

Diva l-a pocnit cu toata forta pe Christian, dupa ce, in timpul unei scene din telenovela “Dona Barbara”, actorul nu a sarutat-o “asa cum trebuie”. In timpul filmarilor, cind Christian trebuia sa o sarute pasional pe Edith Gonzalez, actrita nu a fost multumita de prestatia actorului si l-a pedepsit tragindu-i o palma sanatoasa.

Christian a sarutat-o doar pe obraz, desi scenariul spunea ca intre cei doi trebuie sa fie “un sarut de amanti”. Dupa ce l-a surprins total dindu-i o palma dureroasa, actrita a parasit platourile de filmare si nu s-a mai intors pentru tot restul zilei, conform revistei Tv Y Novelas.

Aceeasi revista informeaza ca in spatele reactiei lui Edith ar putea sta gelozia. Edith Gonzalez, care impartea locuinta din Columbia cu Christian Meier si Genesis Rodriguez, nu a fost tocmai incintata atunci cind intre colegii ei de filmari s-a infiripat o poveste de iubire, mai ales pentru ca actorul de origine peruana i-ar fi trezit interesul si in spatele camerelor de luat de vederi, nu doar in telenovela “Dona Barbara”.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.