Mihai Petre a atins steaua lui Michael Jackson

Mihai Petre, interpretul lui Sergiu in comedia „Ingerasii”, a fost impreuna cu sotia sa, Elwira, in vacanta de vara in America.

Nu a ratat ocazia de a se fotografia pe celebrul Walk of Fame linga steaua lui Michael Jackson. “Pentru mine Michael a fost si va ramine cel mai bun artist al umanitatii.

Odata ajunsi la Hollywood, eu si Elwira ne-am oprit linga steaua regelui pop de pe Walk of fame. Am facut poze, m-am bucurat ca am ajuns acolo, ca am putut sa ating acea stea. Patru zile mai tirziu Michael a murit. Am vazut atunci oameni care plingeau pe strada, am auzit muzica lui peste tot, am inteles cit de mult a insemnat el pentru omenire
”, isi aminteste Mihai.

Vacanta lui Mihai a continuat cu o vizita la Universal Studios: “Mi-am dorit foarte mult sa vad locul in care s-au filmat atitea pelicule celebre. Am fost impresionat de marimea studiourilor, de calitatea efectelor speciale pe care le folosesc, de modul in care inteleg sa faca bani din orice amanunt. Apoi am mers la Kodak Theater, am pasit pe covorul rosu, am vizitat sala unde are loc ceremonia de decernare a premiilor Oscar”, marturiseste Mihai.

Unul dintre cele mai placute momente a fost spectacolul Cirque du Soleil din Las Vegas. Atit Mihai, cit si Elwira au fost impresionati de show-ul celei mai cunoscute trupe din lume care a revolutionat industria divertismentului: “Am vazut doua spectacole si am ramas fara cuvinte, nu cred ca mai este cineva capabil sa ii egaleze. Sunt cele mai bune show-uri pe care le-am vazut vreodata” spune coregraful.

Mihai si Elwira au vizitat mai multe cazinouri: “In Vegas este imposibil sa nu joci. Peste tot sunt cazinouri, in holul hotelului, la colt de strada, peste tot. Am intrat si noi, am jucat la ruleta dar fara prea mare succes. Elwira a cistigat 30 de dolari, eu am pierdut vreo 60”, adauga Mihai Petre.

Dupa vacanta, Mihai si Elwira s-au intors in tara unde si-au reluat activitatea la sala de dans pe care o detin, sala ce poate fi vizitata pe site-ul www.mihaipetre.ro.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.