Documentare de excepţie la B1 TV de Sărbători: „Arsenie Boca, omul lui Dumnezeu”, „Mari actori români”

B1 TV vă propune în următoarea perioadă mai multe documentare de excepţie, care scot la iveală informaţii şi imagini mai puţin ştiute despre o perioadă importantă din istoria României. Veţi afla poveşti surprinzătoare despre oameni remarcabili, având prilejul de a rememora amintiri dintr-o epocă ce pare astăzi atât de îndepărtată.

Documentare de excepţie la B1 TV de Sărbători. Arsenie Boca, omul lui Dumnezeu,, Mari actori româniArsenie Boca, omul lui Dumnezeu” este un documentar semnat de Nicolae Mărgineanu, ce scoate la iveală povestea impresionantă a celui supranumit de credincioşi Sfântul Ardealului. Filmul poate fi vizionat pe B1 TV joi, 25 decembrie, de la ora 21.30.

Cenaclul Flacăra”, documentarul lui Cornel Diaconu, readuce în actualitate cel mai mare şi controversat fenomen artistic din perioada comunistă. Veţi avea ocazia să reascultaţi celebrele cântece ale vremii, în interpretarea marilor artişti români, cântece care au făcut la vremea respectivă să vibreze stadioane întregi. Documentarul va fi difuzat de B1 TV vineri, 26 decembrie, de la ora 21.30.

Documentarul “Mari actori români” este un bun prilej de a revedea scene memorabile din filmografia românească, în interpretarea celor mai îndrăgiţi actori ai vremii. Documentarul va fi difuzat de B1 TV în noaptea de Revelion.

 Anii tinereţii noastre” este un documentar ce prezintă în imagini de arhivă perioada neagră din istoria României, imediat după ce comuniştii au preluat puterea. Patimile suferite de români din cauza influenţei sovietice şi calvarul deţinuţilor politici din România totalitară reprezintă şi astăzi răni deschise în istoria ţării noastre. Documentarul poate fi vizionat pe B1 TV duminică, 4 ianuarie, de la ora 16.00.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.