Ce-şi doresc vedetele Antena 1 de Crăciun şi ce planuri au pentru 2015

10351574_720158338080741_55445017448940958_n

Vedetele Antena 1 au exprimat câteva gânduri pentru Sărbători, urări pentru telespectatori şi au dezvăluit care sunt planurile lor pentru Anul 2015.

Dan Negru

Trasmite-le un gând telespectatorilor Antena1:

Să avem un an curat, ca aerul pe care-l dau brazii.

Ce planuri ai pentru 2015?

Să-i bucuram mereu pe cei care ne privesc, ca și până acum.

 Simona Gherghe

Pentru Simona Gherghe, Crăciunul este sărbătoarea preferată. Iar acesta înseamnă pentru ea familie, acasă, linişte, credinţă, speranță.

“Îmi place să primesc colindători, să cânt și eu colinde în casă, îmbrăcată în haine de sărbătoare, să ne adunăm cu toții în jurul mesei… Mama e cea care se ocupă de toate preparatele speciale: sarmale, răcituri, cârnați, caltaboși. Eu voi găti friptura. De altfel, Crăciunul e sărbătoarea mea preferată. Dacă ar fi și zăpadă, ar fi perfect!”, spune ea.

Simona are și un obicei pe care-l respectă cu sfințenie, la fiecare Crăciun. “Când eram mică, mă pregăteam cu câteva luni înainte pentru Crăciun. Repetam repertoriul de colinde și plecam pe la vecini și prieteni. Am păstrat obiceiul acesta și acum (râde)”.

 Andreea Balan: “Să fiu sănătoasă!”

Lora: “Îmi doresc să fiu liniștită, să am în jurul meu tot mai mulți oameni frumoși si cariera mea să continue să se clădească pe aceleași cărămizi solide ca și până acum”.

Anda Adam: „In plan profesional, voi schimba show-ul total, într-un concept foarte complex… brad_felicitare_craciun_roFiecare piesă va avea povestea ei, recuzită și schimbări de costume pe care le vom folosi în show-ul final. Va fi un fel de “Te cunosc de undeva!” (râde) și cu un band live, Iar pe plan personal, vom planifica o nuntă nebună, nebună de tot!”

CRBL: “Am o listă cu planuri pentru 2015, dar nu vreau să vi le zic, pentru că sunt foarte mari șanse să nu se îndeplinească. Așa că ne auzim și ne vedem la anul cu noi surprize”.

Rona Hartner: „Pentru Noul An, am multe visuri: să lansez o carte, un disc, un parfum și un videoclip.  ​De asemenea, îmi doresc să fie pace, să ne fie bine tuturor, să fim cu toții fericiți și să profităm de aventura asta minunată care este viața!”

Aurelian Temișan: 

De Crăciun, sărbătoare care pentru el simbolizează Renaștere, Aurelian Temișan, unul dintre cei patru jurați ai show-ului “Te cunosc de undeva!”, își dorește cel mai mult să se se odihnească. “Suntem la finele unui an greu, iar finalul lui este unul foarte solicitant. Nu avem un plan prestabilit, având în vedere larghețea pe care o reprezintă meseriile noastre și de aceea mergem „step by step”. Odihna poate însemna în trei, undeva unde să nu fim aglomerați de prea multe priviri, sau în mai mulți prieteni, unde fiecare își va petrece timpul după bunul plac, sau în Copyright_Mihai Stetcu Antena 1_020714_TCDU 6_0165familie, alături de cei dragi, păstrând o tradiție împământenită”, ne spune el. De Crăciun, nu trebuie să-i lipsească “dragostea și buna dispoziție. De pe masă… apa plată, cu garnitură de… toate cele cuvenite unei astfel de sărbători (râde)”.

Cum în ultimii 20 de ani, Temișan a cântat în noaptea de Revelion, nu crede că-și va strica obiceiul în acest an. Superstiții nu are pentru această noapte. Pentru el, Revelionul  înseamnă “doar un 365 luat de la capăt”. Nici planuri pentru 2015 nu și-a făcut, întrucât, „Dacă vrei să îl faci pe Dumnezeu să râdă, spune-i planurile tale”.

Alina Pușcaș: “2015 ar trebui să fie cel puțin la fel de interesant ca 2014… Oricum, îmi doresc foarte mult un nou proiect tv, un proiect de film/serial și, dacă mă ajută Dumnezeu, să-mi întemeiez și o familie frumoasă”.

Maria Buză:

„La mulți ani!” Sănatate și să aveți spor în toate! A voastră, cu drag, Maria Buză!

 Anca Lungu (Antena 1, Observator de weekend):

Venirea pe lume a Nataliei face din 2014 cel mai frumos an, un an în care am devenit completă. Pe lângă soție, fiică și soră sunt acum mamă, iar sentimentul acesta minunat mă face să mă simt cu adevărat împlinită.

Cu ce proiecte, vise și speranțe aștepți venirea Anului Nou?

Sănătate și înțelepciune e tot ce ne dorim de la noul an.

Daniel Osmanovici (Antena 1, Observator):

Anul 2014 a fost foarte… activ. Pe plan sportiv am participat la două maratoane şi trei semimaratoane. Pe plan profesional am împlinit un an de prezentare a Observatorului cu Copyright_Mihai Stetcu_300813_OBSERVATOR A1_0141Geanina. Totodată, am prezentat cel mai lung buletin meteo din istoria buletinelor meteo din România.

De Sărbători, ți-ai propus să faci lucruri inedite sau te limitezi la lucuri simple, tradiționale?

De Sărbători voi fi tradiţional. Am nevoie să mă odihnesc după anul pe care tocmai l-am descris.

Cu ce proiecte, vise și speranțe aștepți venirea Anului Nou?

Vise… speranţe… poate primii 100 de kilometri alergaţi, poate primul triatlon, poate prima bicicletă cum se cuvine şi… poate un frăţior pentru fetiţa mea.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.