Serialul „Dispariţia” – in premiera si in exclusivitate la AXN

• Serialul „Dispariţia” va avea premiera în exclusivitate la AXN, înainte de lansarea sa în Statele Unite ale Americii, pe 15 martie

În această primăvară, AXN vă oferă premiere în exclusivitate, una după cealaltă. Sezonul a fost deschis de „Firma”, un serial original AXN, iar acum urmează „Dispariţia”/”Missing”, un serial plin de mister şi evenimente inexplicabile. AXN va aduce serialul publicului din România în aceeaşi zi, dar înainte de premiera din Statele Unite ale Americii. Premiera naţională va avea loc pe 15 martie, de la ora 22.20.

După premiera serialului „Firma”, în februarie, acum este rândul ca un nou serial – cu una dintre cele mai apreciate actriţe de la Hollywood, cu locatii surprinzatoare si intorsaturi neasteptate de situatie – să-i încânte pe telespectatorii AXN.

Becca, o mama dispusa sa mearga pana-n panzele albe pentru a-si proteja familia, este interpretată de Ashley Judd, cunoscută publicului din filme precum „Obsesia”, „Evadata” sau „Crimă de înaltă trădare”. Paul Winstone, un fost agent CIA, este jucat de Sean Bean, un actor britanic cunoscut datorită rolurilor sale din „Stăpânul Inelelor” şi serialul HBO „Urzeala tronurilor”. Agentul Dax Miller, mâna dreaptă de la conducerea CIA din Europa de Vest, este interpretat de Cliff Curtis („Greu de ucis 4”, „Zi de instrucţie” sau „Regii deşertului”).

Noul serial va fi difuzat în exclusivitate în România la AXN înainte de premiera sa din SUA, datorită diferenţei de fus orar. Din 15 martie, în fiecare joi, de la ora 22.20, AXN va difuza în premieră şi în exclusivitate un episod din serialul „Missing”/”Dispariţia”.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.