De ce a divorţat Elena Băsescu. Care este adevăratul motiv

Elena Basescu a divortat de Bogdan Ionescu, cunoscut mai mult pe numele de Syda, in urma un an. Cei doi au decis de comun acord sa puna capat mariajului lor, fara sa dea insa prea multe detalii despre motivele care au dus la aceasta separare.

Catinca Roman a facut insa marturisiri despre problemele pe care le-ar fi avut Elena in mariajul sau. Desi toata lumea spunea ca de vina ar fi fost Bogdan Ionescu, care ar fi inselat-o pe EBA, se pare insa ca socrul mic nu a stat prea departe de casnicia fiicei sale.

„Este vorba şi despre contextul familial, şi social, care pun o presiune extraordinară asupra ta, e opinia publică… Ştie toată lumea că domnul Băsescu este un personaj extrem de autoritar şi se pare că aşa se purta cu toată lumea din familie. Deci… e complicat! Cred că lucrurile sunt mult mai complexe decât par”, a spus Catinca, citată de spynews.ro.

La momentul divortului, Elena Basescu a dat o singura declaratie:

„Decizia am luat-o, în primul rând, cu gândul la cei mici. Nu cred că ar fi fost bine să trăiască într-o casă în care mama şi tata nu se mai înţelegeau. E mai bine că s-a întâmplat acum, când sunt foarte mici, pentru că experienţa este mai puţin traumatizantă şi nu au avut foarte mult timp să-i asocieze pe mama şi pe tata împreună.

De dragul lor, eu şi Bogdan am decis să ne separăm. Nu am mai putut face compromisuri majore. Nu am vrut să falsific nici ideea de iubire şi nici pe cea de familie pentru ei. Cel mai bine este să fim cinstiţi pentru copiii noştri”, spunea Elena Basescu, la momentul respectiv.

FOTO: Facebook

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.