Iuliana Tudor caută „Vedeta populară”: Alţi şase concurenţi vor trăi la intensitate maximă seara de duminică

Sibiul, Neamţul, Hunedoara, Suceava, Constanţa şi Banatul vor trăi la intensitate maximă seara de duminică. Reprezentanţii lor urcă pe scenă pe 29 octombrie, ora 21.00, când Iuliana Tudor prezintă la TVR 1 şi TVR+ concursul celor care vor să devină „Vedeta populară”.

Un student la Facultatea de Drept din Sibiu, care visează să ajungă judecător. O liceană din judeţul Neamţ, care, deşi are doar 16 ani, a lansat un volum de poezii şi coordonează un ansamblu de folclor în comuna ei. Un hunedorean de 79 de ani, care cântă la vioară, fluier şi acordeon şi care, la preselecţii a dormit o noapte în teatrul din Oradea, pentru a participa la concurs.

O studentă de 19 ani, care reprezintă Banatul şi care îşi doreşte să devină profesoară de muzică. Un sucevean care susţine că vine din cel mai frumos loc din lumeşi pe care vrea să-l facă în toată ţara cunoscut culegând cântece de la localnici în vârstă şi o constănţeancă, studentă la medicină, care colecţionează ratoni de pluş. Ce îi leagă pe toţi aceştia? Pasiunea pentru folclor şi dorinţa de a deveni Vedeta populară la TVR 1.

Duminică seară, Iuliana Tudor îi invită pe toţi cei şase concurenţi în scenă pentru a-şi etala atuurile: talentul, vocea în faţa juriului şi a unei ţări întregi. Ediţia a doua a emisiunii Vedeta populară se vede la TVR 1 şi TVR+ pe 29 octombrie, de la ora 21.00.

Artişti consacraţi ai folcorului românesc – Daniela Condurache, Aneta Stan, Viorica Macovei, Carmen Popovici Dumbravă, Robert Târnăveanu şi Ovidiu Homorodean – vin să îi susţină în probele de concurs pe interpreţii care se luptă pentru titlul de Vedeta populară şi premiul în valoare de 100.000 de lei. După interpretarea unei melodii la alegere din folcorul românesc şi duetul cu vedeta preferată, în cea de-a treia probă din concurs, cei şase trebuie să reproducă o melodie fredonată de juratul pe care îl vor trage la sorţi.

FOTO: Doru Ochea

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.