Cum să ai succes în videochat

Atunci când începem o carieră, indiferent în ce domeniu, unii suntem foarte mult axați pe dezvoltarea personală și ne punem deseori întrebarea „cu ce mă poate ajuta pe mine slujba asta?”. Firește că nu pentru toată lumea dezvoltarea personală este un criteriu important într-o slujbă, pentru unii poate partea materială este mult mai importantă.

Videochatul, o slujbă care începe să prindă contur din ce în ce mai mult în România, a început să aibă standarde din ce în ce mai înalte.

„Nu angajăm fete doar pentru că sunt frumoase, asta e clar. Angajăm fete care știu să socializeze, care sunt prietenoase, fete care știu să empatizeze, fete care sunt pasionate de psihologie, fete istețe, în fond, lista de calități pe care ar trebui să le aibă un model de videochat este foarte lungă, nu se limitează numai la aspectul fizic și atât.” a declarat Alexandra, managera Live Studio.

Întrebarea care apare aici este: „Cum să ai succes în lumea videochatului?” ce trebuie să știi/ să faci, pentru ca drumul tău aici să nu fie unul liniar, ci unul ascendent?

Dacă ar fi să începem de la lucruri generale, ne-am axa pe lucrurile pe care trebuie să le faci până la urmă în orice domeniu pentru a avea succes. Să fii un om serios și devotat muncii pe care o depui, să-ți placă, să faci un lucru cu drag și nu din nevoie, acestea ar fi principalele lucruri pe care trebuie să le respecți dacă vrei succes în carieră.

Dacă ar fi să ne restrângem la domeniul videochat, probabil cei mai în măsură să răspundă la această întrebare sunt persoanele care au contact cu acest domeniu.

„Eu mereu mi-am dorit o meserie perfectă ca să zic așa. O meserie perfectă, în viziunea mea, e acea meserie care mă ajută să mă dezvolt și îmi oferă și un sprijin financiar destul de mare. Cum am avut eu succes în videochat?  În primul rând, am avut foarte mare noroc de colectivul de la studioul de videochat Live Studio care m-a susținut și sprijinit și m-a ajutat să reușesc toate lucrurile pe care mi le-am propus. Cu sprijinul lor și toate seminariile și trainingurile la care am participat, am ajuns să câștig și un premiu, pentru care nu pot decât să fiu recunoscătoare celor care m-au sprijinit. Firește, am fost o persoană devotată, mi-am făcut munca cu interes și seriozitate, iar dacă lucrurile astea sunt respectate, eu cred oricine poate avea succes în orice domeniu.”

În general, ca să ai succes în meseria de model de videochat trebuie să-ți dorești și să lupți pentru asta. Nu ai cum să ai succes dacă nu ieși cumva din zona de comfort și încerci să te depășești. Dacă te consideri o persoană inovativă, cu multă imaginație și care are mereu noi idei, nu ezita să aplici pentru o meserie de model de videochat. Echipa Live Studio este în permanentă căutare de noi fete dornice de muncă și dornice să facă un renume cât mai bun acestei meserii.

One thought on “Cum să ai succes în videochat

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.