Monica Columbeanu, Andreea Mantea, Radu Valcan la „Dansez pentru tine”

Din 23 octombrie, cea mai urmarita emisiune de divertisment din Romania isi redeschide ringul visurilor pentru noi concurenti, noi povesti de viata si noi aventuri pline de stralucire.

Monica Columbeanu, Andreea Mantea, Tania Budi, Alina Chinie, veverita roscata din band-ul emisiunii “Happy Hour”, Radu Valcan, prezentatorul PoveStirilor Adevarate de la Acasa Tv, Liviu Varciu si Kamara (din trupa Alb Negru), amandoi actori in serialul de comedie “State de Romania” de la Pro TV si Jean de la Craiova vor manca dans si emotii pe paine din octombrie.

Ei vor lupta in pasi de dans alaturi de concurenti pentru cei mai apropiati oameni din viata acestora, parintii. Povestile lor sunt povestile unor familii absolut normale, sunt de fapt vietile unor oameni simpli care au devenit eroi fara sa stie, fara sa-si propuna, eroi asa cum sunt toti cei care privesc “Dansez pentru tine” si au o familie pe care o iubesc.

Cu fiecare pas de dans, concurentii din al optulea sezon vor spune „Jos Palaria!” in fata adevaratilor eroi din existenta lor carora vor sa le multumeasca pentru tot ce au facut prin implinirea unui vis.

Stefan Banica si Iulia Vantur vor intra cu emotie in noua aventura “Dansez pentru tine”, mai ales ca in competitie vor fi nu numai perechi, ci si visuri importante ale unor oameni valorosi si respectati, eroi in familia lor.

“In fiecare sezon incercam sa ii surprindem pe telespectatorii nostri, sa le oferim mereu ceva nou, interesant, spectaculos, in semn de apreciere si multumire pentru ca ne sunt alaturi in implinirea visurilor. Tot in semn de apreciere, sezonul acesta concurentii vor lupta pentru persoanele in fata carora spun “Jos palaria!”, persoane care le-au influentat viata, oameni simpli, dar cei mai importanti pentru ei”, a declarat Iulia Vantur despre noul sezon al emisiunii care a schimbat destine.

Printre stilurile de dans din competitia “Dansez pentru tine” din aceasta toamna, se va regasi un stil nou care va face deliciul telespectatorilor Pro TV si ii va provoca in mod placut pe coregrafii echipelor concurente. In memoria unui mare artist care a instrat in istoria muzicii si a dansului, concurentii de la “Dansez pentru tine” vor avea ca proba in concurs stilul “Michael Jackson”.

Citeste totul aici

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.