Dan Helciug, Julie Mayaya, Rocsana Marcu și Rareș Varniote, în competiție la FANtastic Show

Campionatul distracției continuă sâmbătă, 1 iulie, de la ora 20.30, la Antena 1, la “FANtastic Show”, cu o nouă partidă formidabilă dintre echipele conduse de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu.

De data aceasta, în arena fantastică, lângă Andrei Ștefănescu, se vor afla Julie Mayaya și Rareș Varniote, în timp ce Rocsana Marcu și Dan Helciug vor încerca să câștige cât mai multe probe de partea lui Liviu Vârciu.

Meciul fantastic va fi arbitat de la centru de Florin Ristei și notat de juriul comic format din Zuza și Neluțu, întruchipați de Paula Chirilă și Pepe. După primele două săptămâni, scorul campionatului estival al distracției este de unu la unu.

Telespectatorii vor vedea sâmbăta aceasta care dintre cei doi căpitani va reuși să câștige un punct prețios pe “tabela de marcaj”.

10 probe dintre cele mai haioase vor avea de trecut concurenții în această ediție. Vor trebui să doboare cât mai multe bile la proba “Bila rotitoare”, să recunoască piesele cântate într-un mod original de invitata Florența, la proba “Recunoaște melodia”, să-și arate îndemânarea la “Darts cu baloane și pozele invitaților” și la “Butoaiele cu apă” ori să răpăie cât mai bine la proba “Alfabetul”.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.