Au rămas numai cinci perechi în competiția Uite cine dansează

Show-ul Uite cine dansează! le-a adus telespectatorilor Pro TV, în cea de-a doua zi de Paște, o ediție specială.

Seara a început cu dansuri tradiționale românești și a continuat cu coregrafii spectaculoase de dans sportiv, realizate pe unele dintre cele mai cunoscute melodii românești.

Gigi Căciuleanu, Andreea Marin, Florin Călinescu și Mihai Petre au notat fiecare reprezentație și s-au bucurat de strălucirea și energia spectacolului, iar Mihaela Rădulescu și Cabral, gazdele emisiunii, au adus magia dansului în casele românilor. Din păcate, la finalul celei de-a șaptea ediții Uite cine dansează!, perechea formată din Antonia și Paolo Campigotto a părăsit competiția în lacrimi și numai cinci echipe merg mai departe.

Antonia și Paolo au început seara în pași de dans transilvănean, împreună cu Anca Sînă Serea și Nicolai Curnic, și au continuat singuri cu un quickstep electrizant. Cei doi au realizat o coregrafie pe melodia Yamasha a lui Alex Velea, au avut stil, eleganță și ritm.

Deşi a primit note bune din partea juriului, în urma voturilor publicului, perechea formată din Antonia și Paolo Campigotto a părăsit competiția. Cu lacrimi în ochi, în momentul în care a aflat decizia finală, Antonia a spus: ”Vă mulțumim mult! A fost o experiență foarte frumoasă!”.

Trei echipe au prezentat dansuri tradiționale

Mirii Alex Velea și Ecaterina Dosan, nașii Marius Manole și Olesea Nespeac au adus pe scenă un scurt fragment de nuntă din Moldova. Bucuria lor și a alaiului de nuntași s-a transmis perfect și a trecut dincolo de ecrane.

”Minunată bucurie M-am bucurat, am dansat, i-am invidiat că ei sunt acolo și noi aici. Au fost organici, minunați, îi pup!”, a spus Gigi Căciuleanu încântat.

Spectacolul tradițional a continuat cu Paolo Campigotto și Nicolai Curnic, care au început momentul luându-se la întrecere în ponturi feciorești. Cei doi s-au prins rapid în joc împreună cu mândruțele lor frumoase, Antonia și Anca Sînă Serea. Florin Călinescu le-a spus: ”Puțin riscant pentru mine, pentru că dansul moldovenesc este mai spectaculos în sine. Dansul ardelenesc propune alte ritmuri și alte costume care-s foarte frumoase. E puțin greu să compari mere cu pere, dar o să încerc.”.

Zona Olteniei a fost reprezentată prin horă, sârbă și brâulețul, într-un moment spectaculos. Aflându-ne în cea de-a doua zi de Paște, jocul a fost pornit la îndemnul bătrânului Sandu Lungu. El a reprezentat generația cu multă experiență.

”Noroc cu Sandu, el a ridicat nota. El era un fel de Mihai Petre acum. Am apreciat interpretarea artistică și expresivitatea. La fete mă așteptam, dar și Liviu m-a surprins plăcut. Sandu e o poezie prin simpla lui prezență.”, a spus Mihai Petre, iar Andreea Marin a completat: ”Ați fost o echipă minunată și acest dans a fost comparabil, ca energie, cu primul.

Dans țigănesc, disco, salsa și quickstep pe melodii românești

Alex Velea și Ecaterina Dosan au adus pe scenă o coregrafie de dans țigănesc, realizată pe melodia Kibori. Alex și Ecaterina s-au bucurat de moment, s-au sincronizat perfect și au transmis foarte mult entuziasm și vitalitate. ”Revin la ideea mea că ei sunt obligați să danseze lucruri care nu-s în registrul lor. Însă ei reușesc perfect să aducă acest lucru spre registrul lor”, a spus Gigi Căciuleanu.

Din băncile de liceu direct pe ringul de dans. Marius Manole și Olesea Nespeac au dansat salsa pe melodia Ani de liceu, fiind susținuți chiar de Oana Sîrbu, care a fost în platoul show-ului Uite cine dansează.

Cei doi au exprimat adolescența în pași de dans și au realizat o coregrafie cu prize și piruete spectaculoase. ”Te-am crezut că ești licean, te-am văzut trecând prin tot felul de emoții. Mi-a făcut plăcere să-mi amintesc de această melodie, de aceste vremuri. Doar că nu a prea fost salsa, iar nota mea va reflecta și acest lucru”, a spus Andreea Marin.

Sandu Lungu și Raluca Netca au adus ritmurile de disco pe scena dansului. Coregrafia realizată de ei pe melodia Dragostea din tei a transmis multă bucurie în sală. Sandu a plutit încă o dată pe ring, mișcările lor de dans s-au completat.

”N-am mers cu avionul niciodată, dar dacă stewardesele ar fi ca tine, draga mea, aș merge și pe o aripă”, a spus Florin Călinescu, iar Mihai Petre a continuat: ”Ești o apariție, Sandu! N-ai dansat fantastic disco, dar prezența ta aici e un adevărat exemplu că oricine poate dansa, mai bine sau mai puțin bine. Contează să te bucuri atunci când dansezi, iar asta se vede”.

Liviu Teodorescu și Marica Derdene au dansat quickstep pe melodia Uite așa aș vrea să mor. Liviu și Marica s-au bucurat de coregrafia lor originală, au adus culoare și au îmbinat elementele de dans sportiv cu teatrul, reușind să creeze un moment memorabil pe scena Uite cine dansează!.

”Acestei echipe i-aș da nota 10 pentru seriozitate și efort! Sunt mândră de voi și, sincer, vă văd în finală”, le-a spus Andreea Marin.

Ultima pereche care a intrat pe ringul dansului a fost formată din Anca Sînă Serea și Nicolai Curnic. Cei doi au dansat salsa pe melodia Oficial îmi merge bine,  au avut o coregrafie frumoasă.

”O mare surpriză pentru mine față de data trecută. Un dans sexi, foarte bine dansat, foarte bine coregrafiat. Mie mi-a plăcut! Bravo!”, le-a spus Gigi Căciuleanu la final.

Lunea viitoare, de la 20.30, cele cinci perechi rămase în competiție vor avea de trecut un maraton al dansului și vor avea de pregătit, pentru prima dată, câte trei dansuri. Cum se vor descurca și dacă vor face față antrenamentelor, vom vedea în a opta ediție Uite cine dansează!, la Pro TV.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.